Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ekipy do zrobienia serwera .

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Poszukuje ekipy do zrobienia serwera jak na razie hamachi później się może coś pomyśli .

Szukam osób które mają w tym jakieś doświadczenie i mogą i w jakiś sposób pomóc w razie problemów z serwerem.

Osoby które się zgłoszą mają na test Gma .

W czym potrzebuje pomocy ?

- Z wgraniem nowych itemków ,

- Z zabezpieczeniem serwera czyli ustawić hasło do bazy i zabezpieczyć serwer ,

- Wgranie nowych map typu Monshine itp ,

Serwer będzie stał na plikach EP1

Aby się zgłosić napisz pod tematem post zawierający informacje o tobie.

(Wymagania które musisz spełnić aby do nas dołączyć)

Mile widziany TS3

Doświadczenie z robieniem serwerów

Dużo wolnego czasu.

Maksymalnie mogę przyjąć 2 gm-ów

Pozdrawiam Weeker

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zróbcie jeden pożądny serw ep 3 co chwile nowe serwy i co z tego jak się nudzi i twierdzicie że mało ludzi , jak by był 1 serw coś w stylu 777 to by było git .Nie było by lipy .

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Ale ja tylko mówię bo nikt tego nie widzi.

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Powiem Ci, że na ep1 się gra bardzo fajnie... Ale myślę, że stawianie kolejnego amatorskiego serwera jest bez sensu. Nie przebijesz takich wersji jak Generic Wizatka, Destiny czy 777. Po prostu to są 3 największe privy i wątpię, że ktokolwiek kto ma tam coś zrezygnuje dla grania na serwerze, który nawet nie jest pewny. Jak już tworzyć coś innowacyjnego dla Polaków to rzeczywiście radziłabym iść w stronę ep3 czy dodania czegoś zupełnie od siebie (bo można, nie wiem jak, bo się na tym nie znam). Kolejne serwery ep1 z podobnymi ratami, podobnym systemem "działania" są po prostu nudne.

Opublikowano

xMiyoshi

Masz w 100% rację. Po co robić ep1 jak można ep3? Myślę że na tym forum jest parę osób które potrafiły by zrobić ep3 z nowymi itemami, npc itp a i sponsorzy by się znaleźli. W końcu powstał by pierwszy największy polski priv do lc i dużo osób by na nim grało (chyba nie muszę wymieniać jakie są z tego korzyści).

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

Zgodzę się z tym można by było dołożyć nowe mpc misje , kraine , a nawet nowe postacie i skile , lepsze pvp żeby 1 vs 1 żeby trwało min 5 min a nie że wejdziesz i na skila padasz

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Zgodzę się z tym można by było dołożyć nowe mpc misje , kraine , a nawet nowe postacie i skile , lepsze pvp żeby 1 vs 1 żeby trwało min 5 min a nie że wejdziesz i na skila padasz

Nie ogarniam już, wy mówicie żeby z ep1 zrobić ep3 czy chcecie tak modyfikować to ep3? o.O

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

Jak się chce to się potrafi trzeba zainwestować kase ^^

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Ta propozycja jeszcze aktualna ? :> Powiem tak.

Jestem w trakcie robienia( kopiowania ) plikow z Generic ;)

Te same itemy, tylko ze wiecej tego wiadomo, spolszczone itemki, skille, robie mapke itd

Jak server bedzie postawiony na dedol bez Hamachi, moge byc Developerem i pomoc w serwie. Pozdrawiam `Owca.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ta propozycja jeszcze aktualna ? :> Powiem tak.

Jestem w trakcie robienia( kopiowania ) plikow z Generic ;)

Te same itemy, tylko ze wiecej tego wiadomo, spolszczone itemki, skille, robie mapke itd

Jak server bedzie postawiony na dedol bez Hamachi, moge byc Developerem i pomoc w serwie. Pozdrawiam `Owca.

i frytki do tego. :D dobra wbiłam tylko na chwilQe spam o kradzież dalej ehh... ide na 2 konto z mpc. :D

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

i frytki do tego. :D dobra wbiłam tylko na chwilQe spam o kradzież dalej ehh... ide na 2 konto z mpc. :D

1. Kto cię prosił o komentarz ?

2. I co mnie to obchodzi ? ;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...