Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Elitemt2- sukcesywne zdobywanie sztab i yang

Błyskotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zauważyłam że podobny poradnik już istnieje, lecz użytkownicy jednak mają tam tzw. "ale". Powiem tak, sposobów na zarabianie na serwerze Elitemt2 jest wiele ale jednak tak na prawdę wszystko zależy od naszego szczęścia i od niczego po za tym. W poradniku który chcę Wam tutaj przedstawić opiszę Wam moim zdaniem najlepsze sposoby na zdobywanie yang a zarówno sztab.

Przed opisaniem i wykorzystywaniem danych sposobów proponuję najpierw pobrać "kamer moda", następnie utworzyć postać o 1 lvl i dodać ją do gildii bądź poprosić kogoś, ustawić w konsoli kamer moda (f 6) oddawanie expa do gildii- gdzie można ustawić wybrany przez siebie %. Przede wszystkim Po wykonaniu tych czynności możemy przystąpić do gry.

Sposób 1.

Od 1 lvl do 30 lvl należy expić na niedźwiedziach i tygrysach ( dokładnie tam gdzie na pl zabijamy jin he lub przy wejściu do groty od m1). Przy dobrym szczęściu można na spokojnie wyciągnąć 100 kk, przeważnie od 40 do 70 kk to jest na spokojnie.

Sposób 2.

Drugi sposób jest dosyć tradycyjny ale jednak według mnie bardzo żmudny, który polega na zdobywaniu itemów, które są potrzebne aby ukończyć misję Biologa. Cena itemów w zależności akurat od misji jest różna, przeważnie żeby orka są po 10 kk a księgi klątw nawet są w cenie 50 a 60 kk itd.

Sposób 3.

Na 26 lvl już proponuję drop w świątyni ale najbardziej w nocy, gdy dzieci ksuć nie będą, z własnego doświadczenia , sama korzystam z tego sposobu z jednego spotu można zdobyć nawet od 5 do 8 sztabek. Ja sama w godzinę zebrałam 570 kk

Sposób 4.

Bardzo tradycyjny, ja na 48 lvl zawsze zaczynam expić w V1 na szponach w celu dropu zbroi na 48 lvl które na moim lvl czyli 48 lecą super, obecnie zbroja na 48 z 5 b jest od 50 do 70 kk, sposób jednak też szybko nudzący się.

PRZEPRASZAM ZE NIE DOKOŃCZONY ALE PONIEWAŻ CAŁĄ NOC NIE SPAŁAM I IDĘ SIĘ ZDRZEMNĄĆ, JAK TYLKO WSTANĘ DOKOŃCZĘ PORADNIK !!!

Opublikowano

Każdy kto tam gra raczej wie że można zarobić na sztabkach, ale dostałeś like za to że chciało Ci się napisać

kuzyk2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...