Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o co w tym chodzi?

michaaal18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dostałem odpowiedż na ticketa w sprawie nie słusznego bana oto co mi napisali:

Greetings kutasmozebyc !

Thank you for contacting War Rock Customer Support team. We appreciate you taking the time to contact us.

The account frez3rq has been found "accessing the Clan servers illegally " on "2012-02-21". This account will be permanently closed. Any account found to be in violation of our policies is subject to suspension or termination.

Please make note that under no circumstance will this account be re-opened as it has violated War Rock Terms of Use. To review the War Rock Terms of Use, visit http://www.gamersfirst.com/terms_of_use.php

Regards,

Opublikowano

Przetłumaczyłem to:

Dziękujemy za skontaktowanieklientaWarRockzespołempomocy technicznej.Dziękujemy zapoświęcenie czasu nakontakt.

Frez3rqkontozostało znalezione"Dostęp doserwerówClannielegalnie" na "2012-02-21".To kontozostaniezamknięte na stałe.Każdekontouznana zanaruszenienaszych zasadpodlegazawieszeniu lub rozwiązaniu.

Prosimypamiętać, żepod żadnym pozorembędzieto kontozostanieponownieotwarty, gdyżnaruszyłRegulaminWar Rockużytkowania.Abyprzeglądać WarunkiWar Rockużytkowania, odwiedź

Opublikowano

Pewnie że hackowałeś i już ci nie odblokują konta peszek a jaki miałeś lvl?

"accessing the Clan servers illegally "

czytaj ze zrozumieniem.

ale nigdy nie byłem w żadnym clanie ani zadnych zaproszeń nie dostawałem nic, nie wiem o co chodzi ;//

lvl nie był wysoki, 12 ale już miałem uzbierana 120k dinarów, retail, jakieś 70 -80zł wrzuciłem w to konto ;///

Opublikowano

Ale mogłeś używać jakichkolwiek wspomagaczy. A oni po prostu się pomylili w tickecie. Tych ticketów na dzień oni mają mnóstwo..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...