Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]WarBot

tezla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj działał, dzisiaj nie. Nie wiem dlaczego i czy jest jakas nowa wersja, poniewaz na Mpc jeszcze jej nie ma. Po włączeniu wyskakuje błąd:

1231r.png

Z tego okienka zrozumialem, ze jest nowa wersja. Czyli jesli nie pobiore nowej to nie bedzie działał?

Opublikowano

Nom mi też to wyskoczyło ale przynajmniej w tym logu mogli by dać autorzy link do nowej wersji

Opublikowano

A jakiej wersji używałeś? Jest wersja 1.5 i to z niej powinieneś korzystać. Pobierz wersję 1.5 i powinno być dobrze lecz nie polecam już używać WarBotów, bo dużo banów poleciało.

Opublikowano

taa musisz pobrac druga wersje chyba jeszcze 1.4 dziala albo popatrz na tematy z warbotem i pobierz

Opublikowano

Mam wersje 1.5. A co do bana to i tak expie nub hara od 1 lvl tak ze nawet jak zbanuja mi konto to nic sie nie stanie. Mam Warbota i 1.4 i 1.5, ale 1.4 nie sprawdzalem czy dziala, czy ten sam blad. Jest jakas nowsza wersja 1.6?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...