Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Zacinki

SamFlynN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak wchodzę do gry to mam zacinki, całkiem spore, wymagania spełnione, antyvir wyłączony, zapory wyłączone

Nie wiem na czym polega problem, chodzę i nagle obraz staje na jakieś 10sec po czym dalej mogę grać na jakieś 10sec i znów zacinka :C

Jakieś propozycje? PnB czy cuś?

Dziękuję

Opublikowano

Spróbuj zaaktualizować PB, być może masz też zbyt wysoki ping lub nawiązuje jeszcze połączenie?

10906.png

Opublikowano

Masz, prosze:

http://www.punkbuster.com/index.php?page=dl-heroes.php

Pobierz "For Players", wejdź do folderu z grą gdzie się znajduje, odnajdź folder "pb", następnie wklej plik ten. Nie pamiętam dokładnie jak to się instaluje, lecz w podobny sposób...

10906.png

Opublikowano

Co do twojego problemu mam to samo. Żadna metoda z forum nie działa ;)

Ogólnie nie tylko my mamy ten problem.Czytałem na forum to ludzie mają te freezy już od 3 lat i EA nic z tym nie robi .

9368_gold.png

Opublikowano

Co do twojego problemu mam to samo. Żadna metoda z forum nie działa ;)

Ogólnie nie tylko my mamy ten problem.Czytałem na forum to ludzie mają te freezy już od 3 lat i EA nic z tym nie robi .

Bo EA ma konkretnie gdzieś graczy.

C:\Program Files\EA Games\Battlefield Heroes\pb

Stwórz tam plik pbcl.cfg a w nim napisz:

PB_sleep 500

PB_security 0

Lub

PB_sleep 0

PB_security 500

Możesz także dać nam logi z punkbustera:

http://www.mpcforum.pl/topic/559457-tut-logi-z-punkbustera

Zmień tylko lokalizację tego pliku na C:\Program Files\EA Games\Battlefield Heroes\pb

Opublikowano

Jest to znany wszystkim freez nie da się tego całkiem pozbyć można zmniejszyć ich występowanie ale nie pozbyć, niestety

Znane wszystkim jest zupełne zacięcie gry i czarny ekran. Nie opowiadaj głupot, da się to usunąć, wystarczy format.

Opublikowano

Nie zawsze wystarczy format mi nie pomógł. Fakt ścinki się zmniejszyły a po zrobieniu pliku pbcl.cfg niemal że znikły ale podkreślam niemal.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...