Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] KV3 czy KV-1s

boniek96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wybrałem 1s - szybki, zwrotny, a działo końcowe de facto ma takie samo jak kw3 (niestety stockowe działo ma bardzo słabe i trzeba się troche namęczyć, żeby dojść wyżej)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ja poszedłem w kw-3 i nie żałuje pancerz dobry działa dobre tylko najbardziej męczy zwrotność i prędkość ponieważ ujmę to tak "on się wlece"

Opublikowano

Było... poszukaj następnym razem.

kw-1s, nie lubię wolnych czołgów. Wolniej strzela i ma trochę mniej pancerza ale to i tak dobry czołg.

Opublikowano

Jeśli nie lubisz się grzebać na końcu, to bierz Kw-1s, jest to bardzo zwrotny czołg, z przyzwoitym DMG ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

według mnie kw3 ponieważ ma najmocniejszy pancerz z czołgów 6tieru,mocne działo jedyną wadą jest szybkość

no i kw3 mozna walczyc z czołgami VII poziomu jak równy z równym czego nie można powiedzieć o kw 1s

worldoftanksj.jpg
Opublikowano

Ja wybrałem kv - 1s, wolny czołg to słaby czołg według mnie. Bo mimo że ma pancerz i mocne działo to jest łatwym celem dla mniejszych czołgów :)

Opublikowano

Raczej Nie mam inne zdanie mialem kv-1S i bardzo polecam ten czolg jeżeli ktos umie grac to wybierze kv-1s lepszy od kv-3 !. Polecam kv-1s

g6mwt5eyvwzy.gif

Opublikowano

Grałem KV-1S u znajomego na koncie podczas jego nieobecności, obecnie na swoim koncie posiadam KV-3 i powiem tak... nie ma stwierdzenia lepszy-gorszy, zależy co wolisz mi osobiście bardziej do gustu przypadł KV-3 mimo iż wlecze się jak żółw ale da się to przeboleć. Jeśli chodziło o działo to przyznam że nie widziałem ogromnej różnicy, może i trochę było na korzyść KV-1S ale jednak wybrałem pancerz gdzie KV-3 ma go i to dość dużo.

Przyznam że bardziej wolę takie "masywne bestie" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...