Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Koncert] Guns'n'Roses Rybnik 11.07.12.

Wiśniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Ja mam 20km ;d

Pojechałbym, ale cena biletów powala..

Ceny biletów:

- 99zł, 199zł, 250zł, 270zł

- 690 zł ? VIP

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Myślałem czy by się nie wybrać, ale jednak sobie odpuszczę, wystarczy, że na koncert Red Hotów pojadę :D.

Opublikowano

Ja mieszkam w Rybniku ^^. Ale kiedyś ten jeden z nich powiedział, że dla Polaków nie będzie grał to niech się pierdoli. A poza tym to i tak nie będzie pełny zespół.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano
Ale kiedyś ten jeden z nich powiedział, że dla Polaków nie będzie grał to niech się pierdoli.

Gówno prawda, Axl Rose nie miał na myśli ani Polaków, ani Żydów, tylko tzw. "polished jews" co w slangu oznacza "karierowiczów". Ale oczywiście jakieś szmatławce żeby zrobić szum przekręciły jego wypowiedź i wyszło takie coś. Poza tym, G n' R już byli raz w Polsce.

Anyway, wracając do tematu, to może pojadę, do tego czasu będę miał samochód, 3 dni później są moje urodziny, to może zrobię sobie prezent. Chociaż wydawać kasę na paliwo(jakieś 400km do Rybnika) i bilet dla samego Axla i nazwę to nie wiem czy warto(jakby Slash grał to bym na 100% pojechał). Ale do lipca jeszcze dużo czasu.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...