Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prosze o pomoc] Java ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mój problem zaczął się kiedy zmieniłem komputer i przerzuciłem minecrafta ze starego komputera do nowego. Kiedy wszedłem na minecrafta poczułem na singleplayerze potężnego laga i zrozumiałem ze coś jest nie tak. Następnego dnia chciałem zagrać jeszcze raz i pomyślałem ze może zmienię coś w ustawieniach to może pomoże, i zobaczyłem coś takiego: 113ml.jpg

nie wiem o co chodzi z tym ponieważ mam laptopa o takiej rozpisce :) 4GB ram, Intel Core i7, Kartę graficzna NVIDIA GeForce i co najważniejsze 64 bit Windows 7 Home Premium. Próbowałem wielu sposobów takich jak np: ściąganie na nowo javy, sciąganie na nowo minecrafta, itp itd. już nie wiem co mam o tym myśleć i jak poradzić sobie z tym problemem wiec zwracam się o pomoc do Was. Nie da się grac na Singleprayeru ani na Multiplayeru. Proszę o szybkie odpowiedzi z góry Dziękuje za pomoc! :)

Opublikowano

Tak teraz już jest ja też tak miałem.

Musisz dać render distance : short

I jak dasz short to nie powinies miec lagów.

Liczę na like.

Redner distacnce =po polsku= rozmiar renderowania czy coś

O juz wiem= odleglosc renderowania

Opublikowano

masz widnowsa 7 start wyszukaj Internet Explorer (64-bitowy) odpal go wejdź na java.com pobierz ta jave ...sciąg to

http://wrzucacz.pl/file/2431330272658

wykapuj edytuj minesp.bat i wpisz tam lokalizacje swojej javy odpal i się ciesz

proszę zrobić skan za mnie bo ja już lecę ;]

1379958827-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...