Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Niemiecki Skrypt na darmowe monety ?

†Essence

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Dziś słyszałem że istnieje niemiecki skrypt na darmowe monety , tylko nie wiem czy to prawda. Jeżeli ktoś to ma , lub wie jak sie nazywa prosze o podanie ! Dziekuje. Za to oferuje tygodniowy limit lików !

d3002d7a.png

Opublikowano

Słyszałem - bo gracze mysleli ze admini im dają Monety .. Okazało się że sobie doładowywali z jakiegoś skryptu ... Więc pytam ;D bo by sie przydało .

d3002d7a.png

Opublikowano

czegoś takiego raczej nie ma Chyba że nie wiem chodzi o jakieś programy związane z zmianami IP i tymi Sm za Ankiety

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Takiego skryptu nie ma, gdyby był to po co inni gracze by kupywali sm?

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Dziś 5 osób dostało za to bana ? Why ? Bo cała gildia miała skile P i wgl..

Na SM nie wysyłali - Nie było W logach Ga sprawdzał..

d3002d7a.png

Opublikowano

A to server Global czy PRV bo jak priv to był gdzieś kiedyś na forum sposób że za jednego smsa dostawało ileś tam razy więcej SM

Opublikowano

Nie licz aby ktoś sie podzielił ta informacją,na privy to działa jeśli..... :)

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...