Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gazetka do Wota

Eliot1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam temat jest trochę nietypowy ale...Mam pytanie bo jest taka gazetka, "Komputer Świat" i w niej podobno jest kod promocyjny do Wota, będę bardzo widzięczny jeśli ktoś poda mi stronę z tym kodem w tej gazetce

Opublikowano

O co Ci w ogóle chodzi, jeżeli chcesz mieć kod musisz kupić gazetę za 16zł ja osobiście kupiłem w kolporterze, ale we wszystkich marketach pewnie ją znajdziesz.

http://ksgry.komputerswiat.pl/najnowsze_wydanie/index.asp?Artykul=4997

tutaj masz jak ona wygląda.

Opublikowano

Chyba rozumiem o co Ci chodzi, ale piszesz strasznie nie jasno.. chcesz strone gdzie możesz wpisać ten kod? Tak to jest trudne do zrozumienia jeżeli piszesz chu... wie jak.

Opublikowano

Witam temat jest trochę nietypowy ale...Mam pytanie bo jest taka gazetka, "Komputer Świat" i w niej podobno jest kod promocyjny do Wota, będę bardzo widzięczny jeśli ktoś poda mi stronę z tym kodem w tej gazetce

sprawdź w spisie treści [17]

1213o.jpg

Opublikowano

Omg jemu chodzi o to czy jest w necie jakaś strona z tym kodem.... Ale trudno sie skumać -.-

jemu chodzi na ktorej stronie w gazetce jest umieszczony kod

up@

Przeczytałem tojeszcze raz i myśle że dobrze napisałeś mój błąd , przepraszam

"

jeśli ktoś poda mi stronę z tym kodem w tej gazetce" ; Strona z kodem w tej gazetce ;]

Opublikowano

Jeżeli o chodzi o numer strony w gazecie to 17, tam jest karta a na odwrocie pin który musisz wpisać zamawiając 1500 golda na stronce wot,

Opublikowano

Fajny kabaret robicie, poczekajmy na naszego ukochanego usera i niech w końcu powie o co mu chodzi. Nie będziemy się przecież tego domyślać :P

@Eliot1997

Powiedz powoli i spokojnie o co chodzi.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

To odpowiem

-Kod pierwszy-3 dni premium + 300 golda masz na z tyłu płyty, którą dostałeś w gazecie.

-Kod drugi- 7 euro=1500 golda masz na 17str. w gazecie tak jest przyklejona taki mały prostokąt to ta karta... i wchodzisz na strone wota i wpisujesz kody..

Opublikowano

nie zrozumialem pytanie opisz bardziej

Chodzi mi o to.Żeby ktoś mi podał która to strona w gazecie jest z tym kodem. Już jasno? :D

Czego tu nie rozumiesz ?

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...