Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żaden Priv Cabala nie chce się włączyć

NekareST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie pobrałem z 4-5 clientów różnych privków cabala i gdy już zainstaluję i odpalę przez ikonę która się pojawiła na pulpicie albo przez samo wejscie w folder to jedynie Luncher się włącza wiec klikam Start Game, Luncher wyłącza się widać że system pracuje przez 1-2 sek i zupełnie nic się nie dzieje. Sprawdzałem w Menadżerze zadań czy jest proces Cabala lecz nie :/

Tak było z 4 Clientami obojętnie jakiego prywatnego serwera Cabal.

Zmieniałem coś w ustawieniach szperałem, próbowałem ale dalej nic mi nie wychodzi. Po prostu zupełnie nic się nie dzieje jak chce włączyć grę.

( Teraz rzeźbie przy GP Cabal. )

Dokładniej Mam odpalony Menadżer zadań (zakładka procesy) właczam Luncher, widzę proces update.exe. Wciskam Start Game Widzę proces Cabalmine.exe z 2sek mija i się wyłacza proces i nic się nie dzieje.

Sprzęt :

Windows Vista all update, Pack 3

Wszystkie sterowniki karta graficzna, Dzwiękowa, ITD.

3GB Ram

Procek 2x 2.8

Karta graficzna 256 Zintegrowana Intel ~~

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Mam dokładnie taki sam problem, wie ktoś może co na to poradzić?

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

A i jeszcze jedno Cabal wersja angielska Global mi dziala bez zarzutu :) tylko żaden priv się nie włącza

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Refresh

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Na Viscie tak jest... Spróbuje pomóc :) wejdź w folder z clientem, kliknij PPM na cabalmain.exe kliknij Zgodność i wybierz Uruchom w trybie zgodności z Windows XP Service Pack 3, zastosuj, ok. później uruchom jako administrator. Być może nie masz na komputerze uprawnień administratora, bez tego żaden cabal ci nie odpali, ale skoro odpalił ci global to pewnie masz :) Zrób tak jak napisałem jeśli nie pomoże to zmień system na XP albo WIN 7.

Opublikowano

Zmiana systemu zadziałała :) dzięki, A jeszcze jedno skoro sporo osób ma ten problem na viscie to mam nadzieje że ten temat im trochę pomoże i obejdzie się już bez takich tematów.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...