Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc NICK W GRZE "PLAYER...."

siem4a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZESC POSZE TO PONIEWASZ WKUZAJA MNIE TE PYTANIA NA CHACIE "DLACZEGO MAM NICK PLAYER " , "KTO WIE JAK TO ZMIENIC" "POMUZCIE I WGL "

PODEJZEWAM ZE BYL JUZ NAPEWNO TAKI TWMAT WIEC PROSZE NIE OBRAZAC CHE TYLKO POMUC BO MAM DOSC !!

A WIEC PO 1

: JEST TO BEZPLATNE (ZMIANA NICKU):

2 : ZAKLADASZ KONTO NA OFICJALNEJ STRONE WARROCKA

- NO TAK ALE TAM NIEMA ZMIANY NICKU WIEC CO ON CHCE

PO ZALOZENIU KONTA WCHODZIMY W GRE I LOGUJEMY SIE TYMI PASSAMI CO PRZY ZAKLADANIU ACC

- ALE NICK MAM NADAL TEN SAM...

OTUZ TO NICK TO PLAYER.... GRY WEJDZIEMY NA PIERWSZY ;EPRZY ROOM DOSTANIEMY TAM 3/6 % LVLA JUZ WTEDY WYLANCZAMY GRE I ZNOW LOGUJEMY SIE NA OFICJALNA STRONE WARROCKA

http://www.gamersfirst.com/warrock/

A TO LINK xD

LOGUJEMY SIE I BIERZEMY ACCOUNT POTEM MAMY DO WYBORU 1 OPCJE A WLASCIWIE SWOJE ID WIEC KLIKAMY NA TO ID NP: HEMPGRU1 GDY NACISNIEMY POJAWIA NAM SIE NA SRODKU EKRANU CZLOWIEK A LOLO CZLOWIEKA Z PRAWEJ STRONY OPCJE

NICKNAME

EMAIL ADRESS

I TP

WYBIERAMY NICKNAME I BIERZEMY HANGE NICK NAME PRZYPOMINAM ZE MUSIMY MIEC PRZYNAJMNIEJ 1 % LVLU NASTEPNIE PO KLIKNIECIU NICK HANGE NAPE WYBIERAMY SOBIE NICK NP: t3chnostyl

NASTEPNIE TO SAMO PISZEMY NA DOLE I ZATWIERDZAMY A POTEM JUZ TYLKO CIESZYMY SIE NOWYM NICKEM ! I TLUMACZYMY RESZCIE

WIEM ZE TAKI TEMAT JUZ ISTNIAL

Z GORY PRZEPRASZAM ZA BLEDY I ZA TO ZE BEZ: ĄĘĆŁÓ

SORRY ZA BLEDY :P

Opublikowano

1. Ortografia

2. Po co robisz takie bezsensowne tematy ? Chcesz sobie posty ponabijać ?? Nie ma czegos takiego jak "Hange Nick" tylko jak już coś "Change Nickname"

# Wd. mnie temat bez sensu / raczej wogóle sie nie przyda

POMOGŁEM ? DAJ LIKE

Chętnie ofiaruje pomoc

:)mu_eye11.gif

Opublikowano

po 1 napisalem ze przepraszam za ortografie po 2 to jezeli nie jest ci potrzebne nie czytaj po 3 nie robie tego dla postow a poto zeby niepisali "jak zmienic nick " po 4 to nie chodzi lo mi o TuT tylko a mini poradnik jak bys mial wiecej niz 11 lat to bys sie domyslil wiec sie odwal .... to ze ty wiesz wszystko nieznaczy ze oni tez a wgl kazdy glupi po tym co tu przeczyta sie dmoysli jak z reszta lol wiec ogarnij leciutko bo to nie jest zrobone dla ciebie jak masz krytykowac i wgl nieprzyda ci sie to??? poco wchodzisz i krytykujesz.......? a za orto przepraszalem z 2 razy lol wez ogarnij! troche!

Opublikowano

Wiesz o tym, że jutro ten temat już bedzie na któreś tam stronie i nikt juz go nigdy nie zobaczy? I znowu ktoś taki jak ty się zirytuje na "playerow" nie umiejących zmienic nicku i napisze taki temat. To studnia bez dna, wiec temat naprawde jest bez sensu. No i inna sprawa, że tuty sie pisze w innym dziale ;)

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

To jest 'niby' tutorial, więc jak ma być to przynajmniej w odpowiednim dziale..

http://www.mpcforum.pl/topic/543544-tutzmiana-nicku-po-rozpoczeciu-gry/

Identycznie to samo, lecz dużo lepiej opisane, bez błędów..

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...