Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M-200 Ghillie

xxBURNxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , otóż mam problem kupiłem tą snajperke na perma no i rozczarowanie :> , co do niej nic bo jest naprawdę dobra ale na początku mogłem ulepszać , chciałem se polepszyć firerate okej chce ulepszyć server error 0 , zmieniłem serwer i teraz ma 3 przekreślone te ulepszenia , a jak chcesz np. kupić to ma 2 okej ... a teraz tak jakby coś rypło i mam te 2 przekreslone -.-

Opublikowano

A ulepszacze masz?C: Możesz dać ss'a w najgorszym przypadku reinstall bo miałeś normalnie i krach serv error 0.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Zmieniam nazwe.

Co do twojego problemu.

Coś jakby lag.

;/

Hmm...

Przekreślone jak by się nie dało.

x_x

Hmm...

Opublikowano

tak szczerze snajperka bez ulepszeń jest dobra , tylko szkoda bo te +3 do accuaracy zawszę coś daje , takie małe podkręcenie ;) , ale cóż ... , może przy update się odbuguje ? , reinstal spróbuje ale może w nocy ściągnę od nowa , ale myślę że reinstal nie pomoże , bug , lag , jakiś faile nie wiem , szkoda po prostu ...

Opublikowano

Mam podobną sprawę z M6A2-SRT . Trzy miechy temu próbowałem ulepszać - serwer error . Potem już nie mogłem ponowić próby .

Opublikowano

Kolega tydzień temu również kupił jakiegoś permika, a teraz nie chce mu ulepszyć, ponoć pisał coś do Nexona, ale przecież oni maja lepsze rzeczy do roboty :D Np. banowanie za "no plant" . Ja tam bym się cieszył , niektórych nie stać na permika, a wy wybrzydzacie :P

Chociaż w sumie skoro płacicie za jakąś usługę to nie powinna być ona wykonana na "odwal się "

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

M-200 Ghillie już od dawna ma ten bug z ulepszaniem :/ Miałem ją prawie od początku konta więc na długo przed ulepszaniem broni..

Jak to weszło chciałem co nie co ją poprawić.. W okienku wyświetla mi się nazwa broni a jak ją zaznaczałem to zawsze miałem 3 ulepszenie przekreślone.

Przy SRT normalnie wbiłem ulepszenia.

Obie bronie mam na perma

BrutalusPL.png
Opublikowano

podobnie jest z L96A1 Ghillie , dostałem ją raz to miała 2 ulepszenia , jak ją kupiłem za gp też ma 3 przekreślenia , hmm bardzo dziwne ...

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

To możliwe tylko wina Nexona.

Nie twoja.

Jak to się mawia nexon fail xD

Opublikowano

Ja dokładnie miałem ten sam problem. No ale na szczęście nie miałem jej na perma. Ja nie wiem co ludzie widzą w tej snajperce. Mi się podobała przez 1 tydzień a potem żenada.. jakaś dla mnie za wolna nie celna i i jak ktoś jest na glichu to ten celownik tylko przeszkadza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...