Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa maszyna

mic0ud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Postanowiłem sobie złożyć drugi zapasowy komputer. Chciałbym na niego przeznaczyć 200-250. Możecie mi podać jakie częśći kupic na allegro (najlepiej używane) żeby nadawał sie do w miarę dobrych gierek...

np. Fifka 10,11, warrock, modern warfare, bf 2, itp...

Opublikowano

LOL

ubawiłem się nieźle ...

drugie tyle dołóż może coś znajdziesz gotowego i taniej niż składać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

za 250 zł to kupisz:

coś al'a procek pentium d 2-3 ghz - jeden rdzeń 20 - 50 zł

grafika nvidia jakaś z 32 mb ram MAX! - 30 - 50 zł

ram 1gb ddr2 - 50 zł

dysk 20 gb - 25 zł

płyta najlepiej ze śmietnika, pochodź, poszukaj - na pewno znajdziesz :) a jak nie to jakaś co obsługuje @up do 25 zł

i oczywiście stary monitor. Na skupie złomu tego jest w ch*j

klawiatura @ tak jak up

mysz @tak samo

nagrywarka - podpierdol komuś.

co do gier to -

cod 4 mw pójdzie na min z 15 fps.

fifa też może z 10 - 15 fps na min.

Na nim pograsz płynnie tylko w mario bros

graphic.png

Opublikowano

Za taka cene najlepsze co mozna znalezc to cos takiego:

http://allegro.pl/dell-gx620-pentium-d-2-x-2-8-1gb-40-dvd-gwarancja-i2150575122.html

Ale na tym z wydajnoscia do gier bedzie ciezko, grafika slabiutka wiec jak cos to trzeba bedzie dokupic jakas low-profile na pci-e.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

@UP Lepszy ryc niż nic, nawet dobra maszyna za taką kasę, myślę że to nie jakiś żart.

10906.png

Opublikowano

Jeśli jesteś zainteresowany mogę sprzedać Ci za symboliczną cenę 200-300 zł mój świetny super zestaw !

To świetny komputer zdolny do grania w różne gry. Te które wymieniłeś będą działały bez zarzutu ! Sam sprawdzałem !

Umberpronowoczesna technologia pozwala na jednoczesną emulację pegazusa, granie w Duck Hunt (świetna grafika, polecam !), włączone GG, nagrywanie frapsem, skype i TS bez jakichkolwiek lagów !

Komputer jest prawie nieużywany, optymalne ułożenie podzespołów pozwala na wyciągnięcie z niego o wiele więcej niż napiszę za chwilę w specyfikacjach.

Z chęcią użytkowałbym go dalej jednakże z powodu zbytniego dostatku pieniędzy zbyt często zmieniam komputery a nie chcę aby ta perełka trafiła w niepowołane ręce !

Oto specyfikacje tego świetnego sprzętu jedynego w swoim rodzaju !

Procesor z nowoczesną technologią marki AMD w bardzo popularnym modelu Sempron 3000+ pozwalający na jednoczesne użytkowanie wielu programów w tym samym momencie (patrz wyżej)

Karta graficzna pozwalająca grać w wymienione przez ciebie gry bez zarzutów. Produkcja renomowanej firmy NVIDIA GeForce 7300 GT. Obsługa DirectX na luzie.

RAM DDR1 w ultranowoczesnej technologii pozwalającej na zapisywanie w systemie random access memory aż 1 Gigabajta informacji. Ten ogrom miażdży każdego !

Zasilacz Chieftec 440W któremu możesz mu zaufać z uwagi na jedną z najlepszych firm produkujących sprzęt komputerowy.

Dysk SATAII bodajże 160 albo 260 GB pozwala na udane magazynowanie plików i ich szybkie odczytywanie oraz zapisywanie w pamięci.

Nagrywarka CD/DVD.

Obudowa czarna, wytrzymała, metalowa z wstawkami z nowoczesnego plastiku. Design opracowany przy współpracy znanych projektantów elektroniki. Mogę dostarczyć zdjęcie. Diody świecące optymalnym dla oka światłem.

Komputer złożony i zdatny do użytku. Szczerze polecam !

:)

Opublikowano

Za taka cene najlepsze co mozna znalezc to cos takiego:

http://allegro.pl/dell-gx620-pentium-d-2-x-2-8-1gb-40-dvd-gwarancja-i2150575122.html

Ale na tym z wydajnoscia do gier bedzie ciezko, grafika slabiutka wiec jak cos to trzeba bedzie dokupic jakas low-profile na pci-e.

Nie no za taką cenę to jest faktycznie okazja, weźmy pod uwagę to że, takowy sprzęt posiada dwurdzeniowy procesor :D

Jest 1 feler - Allegro ;D

1329673648-U534900.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...