Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak ustawić kolory nicku/nazwa jednego pluginu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przejdę do rzeczy, a więc jak ustawić inny kolor nicku. Samego nicku. Mam IChat, oczywiście permissions, SetrankPEX i nie wiem jak zmienić. A problem polega na tym, że jak np ktoś z grupy, która ma ustawiony pex niebieski, to nick też jest tego samego koloru. Proszę o pomoc jak to zmienić!

Drugą sprawą jest pytanie o plugin na bycie owcą, czy też dowolnym zwierzęciem.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Tworzysz mi skina, wiec pomoge ci w tym drugim. Musisz pobrac plugin mob disguise. Gdy zainstalujesz plugin w grze napisz: /md x (tam gdzie x musisz napisac moba w ktorego chcesz sie przemienic.) Daj lapke jak pomoglem :P

Opublikowano

Dzięki Ci wielkie o panie.... A nie wiesz przypadkiem jak zmienić ten pie*dolony kolor nicku? ;d

PS. Skin w budowie. Mysle nad czyms fajnym :)

Opublikowano

Ku*wa! Nie moge... Jest napisane, że nie mam permissions do tego... a jestem w grupie, która ma '*' czyli permissions do wszystkiego. Proszę o pomoc z tym!!!

Opublikowano

IChat jest do dupy. Użyj nChat , a w configu zmień messageformat: ' &7+prefix+suffix &7+name: &f+message' , tak powinno działać u ciebie prawidłowo , a u gracza najlepiej ,żebyś nie dawał ,żadnego prefixu. Skopiuj to co podałem powyżej.

Opublikowano

robisz to w taki sposób wchodzisz w premissions > world > group.yml otwórz to notepad++ i w prefix '&3' tą cyfrę 3 musisz zmienić na dany kolor

0 - czarny

1 - ciemny niebieski

2- ciemny zielony

3- taki jaki masz obecnie

4-czerwony

5-różowy

6-żółty

7-szary

8-nie wiem

9-jasny niebieski

są jeszcze z literami kolory ale na tym już się nie znam

jeżeli pomogłem daj LIKE !

31058703838938529879.png

Brzydki Zły i Szczery <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...