Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie o nik pomozcie

jarecki:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze to nie ten dzial ale pomozcie

pisal gosc na wr ze zmieni mi nik zapytalem jak to to powiedzial ze bedzie mi muwil co mam robic i po :

1 czy naprawde da sie zmienic

2 czy nieukradnie konta

zgury dziekuje za pomoc

Opublikowano

1.Zły dział

2.Kup słownik

3.Da się zmienić , wchodzisz w stronkę warrock . Logujesz się , klikasz account potem swój nick . Klikasz changer czy coś takiego i zmieniasz nick .

Można zmienić 1 raz nick za darmo .

1377531174-U173186.png

Opublikowano

niemam nazwy plajer niechce pasuw

a co do slownika wal sie jebana cioto doczytales sie ? to niejest tak zile cwelku :)

//Nie obrażaj innych ||Epean

Opublikowano

skoro to jest player to ma mały lv i zaczyna grę... więc poco miał by kraść takie konto. Jak chcesz zmienić nick to wejdź na strone warrock [ tam gdzie robileś konto] zaloguj się , kliknij w account po lewej stronie , wybierz swój obecny nick i tam zmieniasz. Możesz też tam wpisywac promocody i premki ...

xtiger54.jpg

Opublikowano

nie na temat napisze ale up nie zdziw sie jak dostaniesz banana na pocieszenie ;d a pozatym nie napisales czy masz nick player czy jestem_pedalem na samym poczatku to kolega ci kulturalnie wytlumaczyl jak to zrobic. naucz sie formowac pytania a portem pytaj a nie obrazasz innych tyle ode mnie :D

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Proponuje usunąć temat z wielu powodów... oraz usunąć jego konto...

-Bardzo obraźliwe posty. ( dla wielu graczy )

-Temat nie w tym dział.

To nie jest spam. Dla adminów... ; ) Usuńcie temat..

Opublikowano

nie nie nie pozwolcie ze ja chlopakowi wytlumacze podam od samego poczatku

1.robisz konto

2.gdy juz masz wejdz na wr *

3.wyjdz z wr

4.wejdz na str. www wr

5.logujesz sie

6.klikasz account lewy MPCy rog chyba

7.change nick

8.wpisujesz i masz

* w podpunkcie 2 chodzi o to ze zaraz po zalozeniu acc nie da sie zmienic nicka dopiero po wlogowaniu na wr i wylogowaniu dawac like

Opublikowano

dziekuwa ziomus leci laik

a do ciebie glombie wyzej widzisz jak ktos chce pomuc to pomoze a nie pszypierdala sie o pisownie mam dyslkcije a tak wogule chuj cie to palancie obchodzi zajmij sie sobom anie kims pierdolony POLONISTO

chcialem ci powiedziec ze nazwe z plajera juz zmienilem mam inna

Opublikowano

sluchaj pierdolony kondonie sondami mnie niestrasz a jak za kompa jestes kozak to dawaj sie na zywo spotkamy dzieciaku neo

a co do autorytetu to czeba go miec komfidencija to zaden autorytet

Opublikowano

1 nie kondonie tylko kondomie

2. pisales ze masz dyslekse up nie widac

3 pisales ze nie masz nicku player tylko inny i do tego 18 lvl

4 jestes w wieku mojego 10 letniego brata +/- 2

5 dysleksje masz mozgu

6 ktos ci ladnie wytlumaczyl jak kolega post 2 i sie nie przyjebales

7 sadze ze jestej zwyklym gowniarzem bez wychowania bo gdybys mial chociaz minimum 16 lat twoje wypowiedzi bylyby o wiele madrzejsze

8 szkoda na zywo czasu na ciebie plakat i do mamy

9 juz ja bym cie kurwa wychowal

tak tak wie ze pewnie teraz dostane spam ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

kurwa pajacu pacz jak ty piszesz jak chcesz mnie wychowac dawaj adres kurwo mala pierdolone kozaki za kompa dawaj na dawaj n a na zywo pierdolone dzieci internetu

Opublikowano

Admini... wy wszsytkim dajecie SPAM oprócz niego...

Jakieś gówno się zalogowało na forum i się cwaniakuje... które by chciało być dorosłym...

Weż Ravnes zrób coś z tym.

Opublikowano

Da się zmienić na stronie WarRocka. Logujesz się klikasz "Account" pod zakładką "Account" pojawi się nazwa twojego konta klikasz. i wyskoczy ci coś takiego po prawej stronie"Nickname: palyer13145abd" (to jest przykład) klikasz na ten nick i zmieniasz na taki który cię interesuje. Mam nadzieję że chodź trochę ci pomogłem, a z tym słownikiem to niestety serio . Pozdrawiam ; p.

Edit: @Up spamujesz <3

Edit2 -.- @ Up zgłoś to ravens'owi na pw -.- ... a nie tutaj ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...