Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Możliwość zmiany nicku dla MCT

Heniut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, czyli możliwość jednorazowej zmiany nicku dla osoby będącej w MCT :]

Niby zbędny bajerek, ale np. mi się przyda, bo już od dawna chcę zmienić swój nick :D

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Gość                
Opublikowano

No moim zdanie to powinno być.

Codersi w końcu dbają o reputacje MPC dlatego np. ponieważ robią Cheaty w imieniu MPC.

Należy im się to tak samo jak i Modkom.

Opublikowano

0_o

Dlaczego własnie MCT?

Może moderatorzy MMT mentorzy kidmoderatorzy także by chcieli?

Jeżeli wszyscy to wszyscy :)

Odpada

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Jak w temacie, czyli możliwość jednorazowej zmiany nicku dla osoby będącej w MCT :]

Niby zbędny bajerek, ale np. mi się przyda, bo już od dawna chcę zmienić swój nick :D

Skoro ci się przyda nowy nick to zdobądź gold membera. Na nie, gdyby miało być tak to moderatorzy też powinni mieć taką opcje.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Ojo joj:

@top - na tak, w końcu duzo robicie na forum.

a o mmt nikt nie wspomni?

Lolz, robimy tyle samo co MCT a nawet wiecej i chyba teeraz nam sie nalezy co?

Jak wszyscy to wszyscy.

Jak polowa to nie.

Opublikowano

ja jestem na tak mct jest umia programy robic itd a mmt to grafike i media to chyba kazdy umie zrobic a czym bardzej taki koder

Opublikowano

Fajnie by było gdyby była taka możliwość... Ale ja swojego nicku i tak bym nie zmienił :P

O co wam chodzi... nie może by tak że wszyscy mają wszystko.... Jedni mają to a drudzy tamto.... To jak ktoś dostanie moda to wszyscy mają go dostać od razu no bo przecież on dostał a w czym ja jestem gorszy od niego..... Rozumowanie dzieci z podstawówki... A jak gold member ma to dlaczego MCT ma nie mieć ?? To jest właśnie wasze myślenie... O tym kto ma taką możliwość decyduje administracja... Są ludzie równi i równiejsi... nie można mieć wszystkiego :)

@down. MCT robi tyle samo co MMT i żadna z tych grup nie jest lepsza od drugiej jedni so dobrzy w tworzeniu grafii robieniu filmików itd a drudzy w tworzeniu cheatów programów itd

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@Up

To chyba ty nie rozumiesz o co chodzi.

MCT nie robi najwięcej na forum, jest MMT są MODERATORZY itp.

To dlaczego wy akurat macie mieć takie udogodnienie ?

Gold Member jak sama ranga wskazuje to dostaje się ją za coś, za konkurs itp.

MCT to taka sama ranga jak MMT Moderatorzy itp. tylko o "innej" kategorii działania.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Jestem na NIE. Po co MCT zmiana nicku ? Jeżeli MCT to i MMT,VIPom itp ...

Zmiana nicku ma być unikatowa,chcesz zmienić nick zdobądź golda

9368_gold.png

Opublikowano

chyba Cie pojebało.

MCT to jakieś bóstwo ?

Chcesz zmienić nick ? wygraj jakiś konkurs.

ew. używaj mózgu przy jakichkolwiek rejestracjach.

Opublikowano

MMT jako nagrodę ma zmianę tła profilu.

Ogólnie proponowałbym dla rang typu mmt,mct zrobić jednakowe prawa.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

mpc media team.... filmy itd 1 mies i photo shop i vegasa opanujesz a c++ php nie opanujesz tak szybko jak ps i vegasa ale jestem 50% 50 % bo tez tera troche nie fer... dla innych modow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...