Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Katze bot - pytanie.

zikopl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy mógłby mi ktoś podesłać poradnik jak używać Katze Bota ? Szukam tutaj i na epvp ale cos nie moge zalezc.

Opublikowano

Już wiem jak sie obchodzić z tym botem ale mam następny problem. Ustawiam bota tak jak trzeba, siedzi na spocie, bije, podnosci, bh - dziala tak jak trzeba ale po okolo 5 min wyskakuje mi błąd: "The program is Closed because there Żs a hacking tool in following location". Czy jest jakiś sposób, zeby tego uniknąć ? Znalazłem pare tematów na których uzytkownicy bota pisali, ze wszystko im pieknie działa. Moze ktos z was napotkał taki sam problem i udało mu się go rozwiązać ? Proszę o odp.

Opublikowano

Wyłączyłem wszystko ale niestety nie pomogło. Wygląda na to, ze przyczyna problemu leży gdzie indziej. Ma ktos inne propozycje na rozwiązanie problemu ?

Opublikowano

wyłączenie wszystkich procesów działa na 100% tylko niektóre procesy odważają się na nowo po paru sekundach. (nie dotykaj procesów typu "usluga lokalna i ten z twoim imieniem" ).

Opublikowano

Dobra, to od początku napiszę co i jak robię(może gdzieś popełniam prosty błąd)

1.Kala mam zainstalowanego na dysku D (nie wiem czy może to mieć wpływ na działanie bota)

2. W pliku botconfig wpisalem:

[AutoLogin]

ID=XXXXX

PW=XXXXX

2ndPW=XXXXXXXX

[botAccount]

Autologin=0

Sleep=5000

BotID=[HAN]

[botPlace]

Z-Value=120000

Spot1X=255083

Spot1Y=287254

Spot1Z=120000

Spot2X=280074

Spot2Y=235025

Spot2Z=120028

Spot3X=266901

Spot3Y=227449

Spot3Z=120000

Spot4X=51723

Spot4Y=39339

Spot4Z=19993

Spot5X=50500

Spot5Y=38880

Spot5Z=80000

[settings]

StatueID=1

Playerappear=1

PortAfterDead=1

MedHP=2700

MedID=-2055002911

BotRange=50000

Oczywiście XXX to cyferki lub literki :)

3. Odpalam gre, komendy wszystkie działają, postać bije, używa medów, zbiera co trzeba ale po 3 min gra się wyłącza i wyskakuje komunkiat: "The program is Closed because there Żs a hacking tool in following location".

Napisaliście, żeby wyłączyć niepotrzebne procesy. Wyłączyłem tyle ile mogłem: http://imageshack.us/photo/my-images/812/beztytuujpguz.png/ <--- takie procesy działają u mnie kiedy odpalam kala( nie wszystkie da się wyłączyć bo wyskakuje komunikat, ze są to jakies procesy krytyczne)

Co zrobiłem oprócz tego:

- zainstalowalem Visual C++

- zainstalowalem net frameworka 4

- wyłączyłem antywira( chociaz w procesach dalej jest jakies gówno od Avasta ale nie da sie wyłączyć)

- włączyłem kala jako administrator

- przypierdzieliłem z buta w ten komputer ale nawet to nie poskutkowało

To teraz kiedy już zobrazowałem wam moj problem może ktoś powie mi co jeszcze moge zrobić, zeby to zadziałało. Z góry dziękuje za uwage i pomoć. Oczywiście + dostaną osoby, które pomogą mi sie z tym uporać.

Opublikowano

Tego Avast'a to wyrzuć w cholerę. Weź CCleaner'a i ogarnij procesy. Reśnij kompa i zamykaj pierdoły na pasku zadań.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Właśnie pobieram clienta po raz 2 ze strony bo po poprzednim instalowaniu przypomniałem sobie, ze wyskoczyły mi jakieś błędy i dawałem ignoruj. Wszystko się zainstalowało, kal działał ale już staram sie wszystko co może być przyczyną wyeliminować. Avasta wywale przed instalacją i zrobie tak jak mówisz. Zobaczymy co będzie. Dzieki za chęć pomocy.

Niestety nie pomogło, zrobiłem dokładnie tak jak powiedziałeś, pozbyłem sie tego avasta, CCleaner wykasowal wszystko, reset kompa byl i to nie jeden, na pasku zadan czysto. Jakies inne wskazowki ?

Opublikowano

Te błędy to pewnie przez instalację z mirror'a, pobierając zalogowanym z roota masz czystą instalkę, ale raczej to różnicy nie robi - tego ci nie powiem, bo gram na roocie, a mirror'a nie testowałem do końca

Odpal jeszcze kal'a bez tego kaca i daj info, a jak tylko z programem, to niestety nie mam pomysłu na dziś (:

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Chyba nie dokońca zrozumiałem twojego posta albo Ty mojego :P Kal bez "kaca"(chodzi Ci o katze bota ?) działa mi prawidłowo, tylko z tym botem mam problemy. Chce sie dowiedziec co jeszcze oprócz tego co juz zrobiłem może pomóc. Słyszałem, że wielu osobom nie działa ten bot i szkoda, że po rozwiązaniu problemu nie napiszą co było przyczyną i jak sie z tym uporali. Wielu osobom by to pomogło( może nawet i mi ). Nie pobierałem clienta z roota bo prędkosc pobierania z tego taka, ze.. kurwa mac. Ale dla swietego spokoju zrobie to! Zanim odpisze czy działa, temat dalej otwarty i czekam na nowe propozycje.

Niestety rezultat pobierania clienta z roota jest taki sam jak z mirrora. Cholera, przez te 7 zasranych godzin przy monstrualnie ogromnym transferze podczas sciagania pomyślałem, ze powodem, dla krórego mi i wielu osobom nie działa jest ten, że działa tylko na cliencie bez problemów przy instalowaniu. Tak jak reszte rozwiązan niebiański ch*j strzelił i to mocno. Obiecuje, że jak znajde na tym forum rozwiązanie to napisze takiego TUTa do tego bota, że juz nowego tematu o podobnym tytule jak ten nie zobaczycie. Burza mózgów trwa dalej..

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie żeby uzywac tego bota trzeba miec na dysku zainstalowanego Kala ??

kiedys byl inny program o nazwie KPbot i wiem ze tam sciagales tylko program wazacy kilka mb i wszystko dzialalo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...