Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DuckRoad

KowaLHG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam taki problem bo duckroad nie działa i nie wiadomo co sie dzieje, forum jest nie czynne wie ktoś moze co jest grane ?

Opublikowano

Pada im co chwile baza danych . Niema co się dziwić , tym serverem operują niemieckie małolaty nie znający się na rzeczy . Teraz jest strona otwarta , ale pisze że off , Więc albo coś grzebią przy servie albo poprostu kolejny raz nawalili ;] . Pozdrawia - SynBoga - ;]

Opublikowano

server juz off od 2 dni , podejrzewam że już nie wstanie.

@Up SynBoga jesteśmy/byliśmy w tej samej gildi :)

Heh już 4 dzień offline, moim zdaniem server padł całkowicie , a szkoda fajnie się tam grało

Opublikowano
For all who say that the server will be offline forever: We have database problems that caused by the DDoS. The new firewall is already installed. But now we have an problem with the Database. We are trying to restore them. We hope that we can restore all Chars/Items.

We will never go offline for ever only becourse. some noobs dont likes us. For the moment all the money that we got in will be used for the Servers

Oficjalne info na temat duckroad, czyli serwer wstanie jak tylko się uporają z bazą danych.

Sam czekam z niecierpliwością bo muszę przyznać że serwer fajny, ma swój klimat.

@KowalLHG z ich strony na facebook ^^ i popraw nie z kąt tylko skąd :P

Opublikowano

No to czekamy hehe niedługo będzie działał ; )

Kom4ar z kąt masz te wiadomości bo nigdzie nie mogę dotrzeć do tego ?

Opublikowano

No czekamy czekamy ale nie wiadomo czy wypali kom4ar jaki masz nick w grze i czy masz gildie ? :D

Opublikowano

Spoko masterem jest nawet mój stary ; d omg szukam gildi co ma w ch.. ludzi

aktywnych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...