Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Immunity Duo 3.0

Mage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheat ten prawdopodobnie nigdy nie zostanie wykryty przez VAC2

Download:

Klik

Skan:

Klik

Te wirusy nie są groźne. Można używać bez obaw.

Opcje:
Dynamic Box ESP

Instrukcja:
1. Wyłączasz Steam
2. Włączasz Immunity
3. Czekamy aż strona nam się otworzy
4. Po ok. 30sec zamykamy stronę i czekamy na komunikat potwierdzający wczytywanie.
5. Włączamy Steam
6. Włączamy Immunity czekamy aż otworzy się okno i zamknie.

Ważne:
- Działa tylko na Steamie. Musisz mieć Windows XP x32 z NetFrameworkiem.
- Powinieneś wyłączyć DEP (w boot.ini)
- Nie włączaj drugi raz cheat-a podczas jednej sesji windows. W takim wypadku może wystąpić crash i restart komputera.
- Działa na wszystkich grach z silnikiem HL1 i HL2.

368216.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a na NON STEAM nie dziala?

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o uaktualnienie linku.

8cef750dc.png

54418004.jpg41561578.jpg

Nick w CS: MatT

Masz problem z Metinem? Napisz może pomogę :)

My gg: 1113450

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gdyby w tym cheacie były jakieś groźne wirusy nie wstawiałbym go tutaj. Więc nie panikuj, nie chcesz nie ściągaj.

368216.png

Opublikowano

Zastosowałeś się do tego?:

Ważne:

- Działa tylko na Steamie. Musisz mieć Windows XP x32 z NetFrameworkiem.

- Powinieneś wyłączyć DEP (w boot.ini)

- Nie włączaj drugi raz cheat-a podczas jednej sesji windows. W takim wypadku może wystąpić crash i restart komputera.

- Działa na wszystkich grach z silnikiem HL1 i HL2.

368216.png

Opublikowano

PPM na mój komputer===>zaawansowane====>uruchamianie i odzyskiwanie (ustawienia) i edytuj.

Na końcu masz musisz mieć napisane tak jak ja czyli : /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer

Czyli np. po multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" wklejasz to /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer

I końcowy wpis powinien wyglądać tak: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer

Tak to wygląda u mnie. Ważne jest to, żeby na końcu ostatniej linkijki były polecenia /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer

368216.png

Opublikowano

Czy mogly ktos napisc dokladnie jak wlaczyc tego cheata. screeny itd . Robie dokladnie tak jak jest napisane i nic sie nie dzieje ; /

/ Za duża sygna. /

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ten hack nie posiada anty SS

znalazłem cheatera który używał takiego hacka i został zbanowany bo na screenach były widoczne te niebieskie "okręgi"

Opublikowano

A czy gdzieś pisze że zawiera? a pozatym te niebieskie "okręgi" to ESP i wiele cheatów posiada te funkcje.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

elo ja mam problem opniewaz caly czas dzialal a dzisiaj wlaczam tak jak zawwze naciskam f12 i wychodzi mi z cs ;o i tak caly czas prosze o pomoc z gory thx i PZDR

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dziala on jeszcze ??

A czemu ma nie działać ? Działa.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...