Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie znajde pliki z zapisem gry?

miqziomq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzałeś w steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\players2\save ?

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

To co najmniej dziwne,ponieważ jestem po formacie i przed chwilą zacząłem od nowa kampanie. Ale zanim zacząłem kampanie to sprawdzałem własnie tam i nawet nie było folderu SAVE i po zapisaniu gry utworzył się folder SAVE z plikami nazwanymi lokalizacją w której zapisałem,a zapisałem dosłownie na początku czyli na Manhattanie i zapisał się taki plik jak sp_ny_manhattan.svg

I moim zdaniem mylisz się :P bo to jedyne miejsce w którym mogą być zapisane gry w trybie single player. Zwarzając na to, że wszystkie dane do multi,również co-op multi są zapisywane na serwerach STEAM i nie ma ich nigdzie na dysku.

Reasumując wytnij cały folder SAVE,wklej na pulpit i zacznij od nowa grę i sam się przekonasz :D

65un.jpg

Opublikowano

@Up

mu nie chodzi o Save SinglePlayer, lecz do statów na multi...

Niestety ich nie wyciągniesz, ponieważ są zapisywane na serwerach steam. Nie ma szans ich 'wziąć'

Opublikowano

NO przecież napisałem wyżej że są zapisane na serwerach ;] mi nie musisz tłumaczyć się nie dogadaliśmu :X

65un.jpg

Opublikowano

@2xup

Kolejny nieogar? Nie prosiłem o save z multi -,-,chodziło mi o save z singla

@Up

Mówiłem,próbowałem już z players2 ten folder save i nie działał,czytanie ze zrozumieniem -,-.

Opublikowano

Zwarzając na to, że wszystkie dane do multi,również co-op multi są zapisywane na serwerach STEAM i nie ma ich nigdzie na dysku.

Czytaj ze zrozumieniem. Pozatym to żaden nie ogar tylko stan zapisu gry kojarzy się z save gry... I w Twoim poście jedno wyklucza drugie więc jest łatwo się pogubić. Mogłeś bardziej przejżyście sformuować swoje pytanie i nie było by problemu.

Więc chyba już wiesz teraz że Twoją kopię STATYSTYK MULTIPLAYER ma STEAM.

@2xUP było odpowiedzią do xamizo więc bez ciśnień...

@UP Folder players2 to jedyne miejsce gdzie zapisują sie savy z MW3 tak samo jak i w MW2 więc jak TObie nie działa to już nie wiem gdzie mogą być u CIebie bo u mnie są w floderze players2/save i w takim wypadku nie umiem Ci pomóc jak zapewne większość osób.

Zresztą ja już sie pogubiłem i kończę z tym tematem bo ta rozmowa staję się bezproduktywna.

65un.jpg

Opublikowano

Pomoc jest tylko nie da się Tobie wytłumaczyć... Że te pliki z zapisanymi grami mają własnie miejsce w tym folderze players2/save... Nigdzie indziej ich nie znajdziesz. Chyba,że masz poprostu pirata?(jakieś alter iwnet czy Bóg wie jakie tam cuda zrobili) I może jest to jakoś inaczej zorganizowane.

65un.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...