Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Crysis 2 będzie mi działać ?

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie dotyczace czy gra "Crysis 2" bedzie mi działała na tym oto sprzęcie:

System: Producent MSI Model MS-7623 Całkowita ilość pamięci systemowej 4,00 GB pamięci RAM Typ systemu 32-bitowy system operacyjny Liczba rdzeni procesora 2 Obsługa 64 bitów Tak Magazyn: Całkowity rozmiar dysków twardych 931 GB Partycja dysku (C:) Wolne: 365 GB (ogółem: 391 GB) Partycja dysku (D:) Wolne: 242 GB (ogółem: 244 GB) Partycja dysku (E:) Wolne: 296 GB (ogółem: 297 GB) Dysk nośnika (F:) Dysk CD/DVD Grafika: Typ karty wideo NVIDIA GeForce GT 220 Całkowita dostępna pamięć grafiki 2367 MB Dedykowana pamięć grafiki 1024 MB Dedykowana pamięć systemowa 0 MB Współużytkowana pamięć systemowa 1343 MB Wersja sterownika karty wideo 8.17.12.8562 Rozdzielczość monitora podstawowego 1920x1080 Wersja programu DirectX DirectX 10

Opublikowano

Pytałem po innych forach wszyscy mowia ze pójdzie mi. Ale dla pewnosci sciagne demo i zobacze czy na maxymalnych chodzi czy nie, czy chodzi normalnie xD .

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Minimalne wymagania:

Minimalne wymagania sprzętowe:

• Procesor: Pentium Core 2 Duo 2 GHz / AMD Athlon X2 2 GHz
  • Pamięć operacyjna: 2 GB
  • Karta grafiki: 512 MB pamięci, GeForce 8800GT lub lepsza
  • Dysk twardy: 9 GB
  • System operacyjny: Windows XP/Vista/7

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...