Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Odrzutowce Battlefield 3

NectarOrange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam do was pytanie ,mój problem tkwi w tym że na każdym serwerze gdy wejdę do odrzutowca to od razu ginę tzn. wylecę polatam i od razu albo naprowadzaną dostanę albo z karabinku moje pytania brzmia:

1.Skad mam wiedziec kiedy wrog wypalil rakiete zauwazylem ostatnio ze tak ciagle namierzalem kolesia i on nie puszcal rac trzymalem go przez 30 s a wypuscilem i skad on wiedzial ze ja wypuscilem i wtedy ma puscic flary.

2.Jak szybko komus uciec?

3.Jak niektorzy robia ze np. jak maja kogos w ,,sloneczku,, jakiegos innego odrzutowca to tylko moga w niego bic (np. we mnie ) i tak mnie zabija?

4.Co najlepiej brac do odrzutowca?

Opublikowano

odp1: Jak będziesz słyszeć szybkie "pikanie" wtedy wypuść flary, oznacz to że zostałeś namierzony i że w twoim kierunku lecą rakietki.

odp2: moja metoda na to jest taka: lecisz na poziomi np. 350m koleś siedzi ci na ogonie, wtedy odchylasz dziób samolotu do góry i robisz tzw. beczkę. jak Ci się uda to ty będziesz siedział na ogonie wrogiego samolotu.

odp3: Trzeba przycelować, nieraz trzeba strzelać przed celem , nieraz za zależy od sytuacji

odp4: flary, radar, rakiety ffar (ja z tego zawsze korzystam :) )

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

jak np. gonisz jakiś samolot to ogólnie zwolnij, musisz być dużo wolniejszy od maszyny z przodu, wtedy celowanie jest dużo łatwiejsze. I nie leć za wrogim samolotem do ich bazy, będziesz łatwym celem dla wieżyczek p-lot. Jeśli zostaniesz namierzony przez cokolwiek co nie jest samolotem to wzbij się wysoko do góry. na poziomie ok 650-700m będziesz niewidocznym celem dla pojazdów p-lot, stingerów, igieł. tylko uważaj żeby nie przesadzić z wysokością bo na 900-1000 jest jakaś blokada i uniemożliwia ona poruszanie się samolotem.

Opublikowano

Flary->Naprowadzana->Maskowanie->Lepsza Taśma->Skaner Okolicy->Rakiety FFAR->Radar->Gaśnica->Radar Terenu->Naprawa->Kierowana P-Z->Skan Wiązką->Zakłócacz ECM.

A z tym słoneczkiem to nie wiem o co ci chodzi :D:)

Opublikowano

Cześć , mam do was pytanie ,mój problem tkwi w tym że na każdym serwerze gdy wejdę do odrzutowca to od razu ginę tzn. wylecę polatam i od razu albo naprowadzaną dostanę albo z karabinku moje pytania brzmia:

1.Skad mam wiedziec kiedy wrog wypalil rakiete zauwazylem ostatnio ze tak ciagle namierzalem kolesia i on nie puszcal rac trzymalem go przez 30 s a wypuscilem i skad on wiedzial ze ja wypuscilem i wtedy ma puscic flary.

3.Jak niektorzy robia ze np. jak maja kogos w ,,sloneczku,, jakiegos innego odrzutowca to tylko moga w niego bic (np. we mnie ) i tak mnie zabija?

wszystkie te informacje co ty chcesz i więcej znajdziesz w moim tutorialu ;)

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

wszystkie te informacje co ty chcesz i więcej znajdziesz w moim tutorialu ;)

Czytałem już kiedyś ,proponowałbym Ci nagrać video tutoriala i przedstawić konkretne punkty na przykładach w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...