Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Działa komuś Kbot na CZE3 ?

Sylwo95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie działa bo nie ma takiego serwera ,,CZE3" więc co się dziwić :)

nie radze ściągać kbota ponieważ w nim znajduje się keylogger

ale co wie że nie ma serwera czy że keylogger jest

Opublikowano

@up tak tylko dziwnym trafem jak sciagnołem kbot-a 3h puźniej 6 kont mi skurwiel zajebał i nie nie ma keya niet....

Udowodnij.

Aktualnie z KBotem szkoda zachodu. 5.97 to nie za stabilna wersja :<

Opublikowano

Yyyy na żadne konto zalogować się nie moge?? ciągle bład wyskakuje przypomnieć hasła też nie moge wysyła ale nie na mój mail...

Tak, i cudownym sposobem zmienili Ci także e-mail.

To że kod jest źle interpretowany przez Anty Virus, to nie znaczy że to jakiś keylogger.

Tak samo mogę powiedzieć że Ty ukradłeś mi konto, nie warto rzucać słów na wiatr.

Opublikowano

To jak wytłumaczysz mi to ze nie moge sie zalogować na 6 kont?!

O ile jest tak naprawdę, mogłeś mieć keylogger. I nie koniecznie musiał być to Kbot.

6 kont - 6 licek?

Żeby nie spamić wyślij mi na PW SS'a z KBotCC z 6 lickami.

Opublikowano

@up Pff... nie chcesz nie wierz nie mam zamiaru nic udowadniać kto ma wiedzieć ten wie i może Ci potwierdzić ale wcześniej konta działały a po ściągnięciu nie. Mam nadzieje ze to już koniec tej "konwersacji"

Opublikowano

@up Pff... nie chcesz nie wierz nie mam zamiaru nic udowadniać kto ma wiedzieć ten wie i może Ci potwierdzić ale wcześniej konta działały a po ściągnięciu nie. Mam nadzieje ze to już koniec tej "konwersacji"

Czyli że lecisz w h**a i nie pierdziel mi tu że na 6 kontach ma 6 licencji ... jak masz wklej tu SS'a z tymi lickami ( zakryj kilka cyfr nie całe ID )

Opublikowano

Udowodnij.

Aktualnie z KBotem szkoda zachodu. 5.97 to nie za stabilna wersja :<

Dziwi mnie linijka z kodu o wysyłce pasów na email [email protected].

Btw. Są dowody że ivan zajmuał konta.

Czyli że lecisz w h**a i nie pierdziel mi tu że na 6 kontach ma 6 licencji ... jak masz wklej tu SS'a z tymi lickami ( zakryj kilka cyfr nie całe ID )

Przecierz kbot ma trial , mógł go zużyć ? Poza tym to nie twoja sprawa czy ma te konta w kbotcc czy nie , ważne ze mu konta ukradli ...

Opublikowano

Oto moje zdanie.

Ja na wszystkie konta mogę wbić ;). Pobrałem tydzień temu KBot'a i nie było key loggera a mam Avasta ;). Wczoraj pierwszy raz próbowałem odpalić Kbot'a a pisało mi że "aktualizacja licencji (i coś tam dalej)" i w ten sam dzień zaczęła się afera że jest Key Logger w KBocie i nie można wbić na bota. Moim zdaniem nie ma key loggera lub wczoraj wrzucił Ivan Key loggera do Kbota

Opublikowano

@

Piotreks34

Dokładnie :) 5 kont było na trialu gdyz od pewnego czasu mam nowego konta a jobbera nie pamiętam starego kopowałem od kolegi wyzej licencje na kbota ale no cóż sa tacy ludzie którym nie warto ufać (my wiemy o co chodzi kto też wie niech sie raduje ;D )

Btw. Watpie by arcavir za którego wybuliłem 150zł mylił keye z linijkami... teraz żałuje że wogóle go pobrałem ale wyboci sie nastepne

macie screna

bez tytułu.bmp

Opublikowano

Ibot wiem ze działa tylko nie mam licencji chyba ze jest jakis myk na darmowa

no jest crack ale nie mogę dać tu, będę trollem i pierwsze 4 osoby dostaną crack odemnie ;D pisać na pw

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Od miesiaca jade na KBocie na cz3 i jakos konto mam dalej i nic sie nie dzieje : )

Wiec przestan wkrecac ze ci konta ukradli :P

Mam aktualnie wersje 6.01 i smiga jak talala : )

Pozdrawiam .

czeslaw118434.jpg
Opublikowano

Od miesiaca jade na KBocie na cz3 i jakos konto mam dalej i nic sie nie dzieje : )

Wiec przestan wkrecac ze ci konta ukradli :P

Mam aktualnie wersje 6.01 i smiga jak talala : )

Pozdrawiam .

Popatrz czasem na datę tematu. Ty o wersji 6.01 a oni 5.97.

Zamykam.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...