Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wybieranie postaci

xTwister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 1350 pz i zastanawiam się jaką kupić postać.

Zależy mi na mocnych umiejętnościach i walce na zasięg, ew. może być tank.

Daje max like. ;))

Opublikowano

Veigar jest dobry, ale trzeba umieć nim grać. Dobrym magiem też jest Annie. Ogólnie polecam na początek Trynda, gdyż ma potężne dmg ;).

Opublikowano

Nie ten dział :P Amumu - tanky, Twisted Fate - odległość (możesz robić ad i ap :))

Gold Member

nvm

Opublikowano

@2up zastanawiałem się na Dr Mundo, ale jestem słaby w walce wręcz, wolę walkę na zasięg :)

Jeszcze jakieś propozycje ? - głównie zasięg i magia :)

Opublikowano

Veigar jest dobrą postacią, ale trzeba poświęcić trochę czasu, aby się z nią oswoić. Z tych tańszych polecam Ashe - tania postać i dosyć dobra.

Opublikowano

@2up zastanawiałem się na Dr Mundo, ale jest słaby w walce w ręcz, wolę walkę na zasięg :)

Jeszcze jakieś propozycje ? - głównie zasięg i magia :)

Mundo jest dobry w walce wręcz :) Ma duży buff do DMG robiony pod tanky dpsa miażdży :) Jak chcesz magię i odległość to Twisted Fate lub Morgana lub Veigar :)

Morgana najlepsza - praktycznie zawsze insta ban na rankedach, Veigar - koks przeciwko casterom, TF bardzo dobry burst i harras na midzie, ulti ogarnięte :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Mundo jest dobry w walce wręcz :) Ma duży buff do DMG robiony pod tanky dpsa miażdży :)

Tak wiem, pomyliłem się :D

Chciałem napisać "jestem słaby" ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...