Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak spalić grafe?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co ci to:D? ja bym wsadził jakiś zaje**** zasilacz za 100zł "500w" firmy tacer, modecom, do tego mocne oc procka i mocne grzanie w programie OCCT. Szkoda procka, no ale jak palić to palić :)

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Za duże obciążenie. ;d

Wyciągasz, bierzesz zapalniczke i Gotowe !

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość                
Opublikowano

Powiem to majnkaftofemu.

Bieżerz fiadlo s lafa i maś.

Opublikowano

A ja powiem że trzeba być pojebanym(tak bez cenzury) żeby palić kartę graficzną. Niektórzy marzą o komputerze na którym GTA III pójdzie.

Jak ci nie jest potrzebna to ją sprzedaj.

Opublikowano

Ale tu idioci piszą chce ją spalić bo grafa ma 9 lat i nadal działa i musze ja mieć do upadłości

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nie wiem co chcesz osiągnąć, ale jeżeli chcesz wymienić kartę i ktoś ci mówi że "nie dostaniesz nowej, póki stara się nie spali" jest chorym pomysłem bo nowa karta = nowy komp. Masz dużo przykładów co można zrobić, + następny ode mnie. Wyciągnij i sprzedaj lub wyciągnij i podpal ją czymś, albo wrzuć do komina na czas ok 3 minut po czym wyjmij ją i pokaż że nie działa "bo się spaliła"...

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Włącz Minecrafta tam jest taka grafika że karta się przestraszy i sama się spali.

A tak naprawdę zainstaluj oprogramowanie od karty graficznej i tam masz podkręcanie daj na full i poczekaj powiano zadziałać

Opublikowano

@up taa zasilpacz nie wytrzyma i pójdzie cały komp później bd płacz

Znajdz jakiś zasilacz 24v+ i ją podepnij(ścieżki) i nie ma chuja zebny sie nie sfajczyła

Opublikowano

Czitek, ale jak podlaczy 24v zamiast 12 to poleca inne komponenty ktore korzystaja z tego napiecia.

Jesli chcesz koniecznie ja spalic, to zdejmij z niej radiator i odpal kompa i jakas mocna gre.

Jednak lepszym rozwiazaniem bedzie oddanie tej karty dla kogos kto jej potrzebuje, bo skoro ma ona juz 9 lat to nie bedzie duzo warta.. Napisz na tablica.pl oddam karte graficzna i tyle.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Podkręć do "niesamowitych" zegarów :)

Ja swojego starego gt 220 podkręciłem o 60% xD

Oczywiście spalił się D;

Jeżeli Ci pomogłem zapodaj "Lajka", to w zupełności wystarczy.

Oferuję pomoc techniczną w zakresie plików serverowych, pluginów oraz innych dotyczących MineCrafta.

Jeżeli masz jakiś problem, to po prostu napisz mi wiadomość ;)

Lubie pomagać ^^

mca.png

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...