Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czapki za pomocą Steam Achievement Manager

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ponieważ bardzo chcę czapkę z Spiral Knight i z Alien Swarm

I tu pytanie do was. Czy jeżeli pobrałbym obydwie gry i Odblokował osiągnięcia w obudwuch

to dostałbym te czapki?

pewnie sobie myslicie z kad takie pytanie, a otóż z tąd bo wiele razy słyszałem że się tak nie da, a od innych słyszałem że się da.

więc nie chcę narazie pobierać póki się nie upewnie.

Opublikowano

Zdobądź te osiągnięcia "legalnie" i nie będziesz miał problemu czy SAM zadziała czy nie. Poza tym naprawdę bardzo łatwo zdobyć te osiągnięcia. Znudzą Ci się te czapki, wiem to z własnego doświadczenia, na początku czujesz się jak na haju, że masz 2 gratisowe czapki a potem powiesz, że to gówno i powiesz prawdę. Te czapki są brzydkie i to gówno o.O

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Zdobądź te osiągnięcia "legalnie" i nie będziesz miał problemu czy SAM zadziała czy nie. Poza tym naprawdę bardzo łatwo zdobyć te osiągnięcia. Znudzą Ci się te czapki, wiem to z własnego doświadczenia, na początku czujesz się jak na haju, że masz 2 gratisowe czapki a potem powiesz, że to gówno i powiesz prawdę. Te czapki są brzydkie i to gówno o.O

ja ci sie nie pytałem czy mam je zdobyć legalnie ja sie pytałem czy jeżeli odblokuje programem to będę miał te czapki... czy to tak trudno zrozumieć? przeczytaj dokładniej temat a nie odpowiadasz "zdobądź legalnie" mnie takie coś zaraz wku**ia
Opublikowano

Tak doda ci obie czapki.

Pisz bez błędów ortograficznych przez zatwierdzeniem postu zawsze sprawdź wyrazy które podkreślone są na czerwono....

Gość Pexior05
Opublikowano

Tak dostaniesz te czapki jeśli użyjesz programu.

Upewniam Cię.

PS. słownik się kłania.

Opublikowano

Z Alien Swarm dostaniesz, ze Spiral Knights, nie. Dlaczego? Bo achievy Spiral Kinghts są w jakiś sposób zablokowane dla tego programu.

I powiem to po raz kolejny, ale ogarnij pismo.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Z Alien Swarm dostaniesz, ze Spiral Knights, nie. Dlaczego? Bo achievy Spiral Kinghts są w jakiś sposób zablokowane dla tego programu.

I powiem to po raz kolejny, ale ogarnij pismo.

Dobrze ogarnę mogę pismo, ale ten temat był pisany na szybko. I mam do was pytanie.

zagrałbym sobie w spiral knight lecz nie wiem czy są tam różnego rodzaju "magie" więc są czy nie?

Gość Pexior05
Opublikowano

Jakie magie, o co chodzi?

Chodzi o jakiegoś rodzaju skille ?

Opublikowano

Dobrze ogarnę mogę pismo, ale ten temat był pisany na szybko. I mam do was pytanie.

zagrałbym sobie w spiral knight lecz nie wiem czy są tam różnego rodzaju "magie" więc są czy nie?

Może jednak pod tematem z tf2 nie pisz o innej grze. Robi się burdel, a co do tematu to czapki powinny dojść.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja ci sie nie pytałem czy mam je zdobyć legalnie ja sie pytałem czy jeżeli odblokuje programem to będę miał te czapki... czy to tak trudno zrozumieć? przeczytaj dokładniej temat a nie odpowiadasz "zdobądź legalnie" mnie takie coś zaraz wku**ia

Ciebie wkurza moja odpowiedź, a mnie wkurzają twoje błędy ortograficzne i jeszcze to, że napisałeś w którymś poście, że nie jesteś początkujący w TF'a a o byle gówno się pytasz. Przykład:

[Pytanie] Jak bardzo dobrze strzelać snajperem w głowę POMOCY

?! Proszę Cię gościu ogarnij...

1308908520-U361982.jpg
Gość Pexior05
Opublikowano

Nie kłóćcie się. Przynajmniej nie spamując w tym temacie.

Jesteśmy chyba na tyle dojrzałymi osobami by nie brać internetu tak na "serio"

Inaczej temat Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...