Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapraszam] NosTale GZMXOL

oski78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey,

Chciałbym zaprosić was do gry na NosTale GZMXOL . Jest to podobne NosTale do koreańskiego, ale trochę się różni ... Wypisze tutaj zalety i wady tej gry oraz podam link do rejestracji ;) . No więc tak.

Zalety:

1. Nowy NosPartner ( ! ) - Zielony Rycerz

2. Zwierzęta po złapaniu dostają element ( nawet te które wcześniej go nie mają, między innymi kurczak ^^)

3. Otrzymywanie dużej ilości doświadczenia z misji.

4. SP na 30 , 40 , 50 , 65 poziomie.

5. Pajama na 20 poziomie.

6. Dodatkowe potwory na mapach ! Między innymi na Terenach Kopalń piechury biegają, w Kopalni 2 Diabły podziemie i wampirki sobie chodzą :P . A na słonecznych łąkach mini tysiącletnia mandra i mini Feniks Bojowy Kogut ;)

7. Box na 1 , 5 , 10 , 15 itd. poziomie postaci. ( Z pierwszego dostaje się 3 ancki i inne, a na 20 poziomie strój na stałe :) )

8. Nowe przedmioty: Gwiazdka na głowe od 20 i 25 poziomu, chusta ( Na polskim 75 poziom ) na 20 poziom ( Hełm Bandy Rozbójników )

9. Od razu ulepszony skill normalnego bicia :) ( u maga nie zabiera many za bicie z miotacza ! )

10. "Nabijacz" poziomu dla zwierząt ( każde uderzenie, nie zabicie dodaje mu % )

Wady:

1. Wolne bicie

2. Trochę trudna CP na 1 sp ( Jak to było w poradniku, SZCZEGÓLNIE dla wojowników )

3. Punkty SP nie odnawiają się po północy tylko na glacernonie. ( poprzez expienie )

4. Mało osób ( ale to chyba dopiero jest BETA ;) )

5. Zmiana profesji od 20 poziomu.

6. Brak profesji ( dla większości to zaleta, ale ja wolałbym jednak profesje ^^ )

Jak coś znajdę jeszcze to dopisze ;)

Zapraszam do gry

Przydatne Linki:

[TuT] Rejestracja: http://www.mpcforum....nostale-gzmxol/

[TuT] Robienie karty SP: http://www.mpcforum....rawiona-wersja/ *

[TuT] Zmiana PROXY na chińskie: http://www.mpcforum....xy-na-chinskie/ **

* - Tak samo jak na SE są polowanie tylko o połowę mniej ;)

** - Jeśli jest taka potrzeba :)

Pomogłem? Daj LIKE. :D

Opublikowano

100% nie polecam,jesli chcesz pograc na innym niz serwer od gf to najlepiej se .

na gzmxol gra moze 100 osob ~

nie ma sklepow

nie ma nos bazaru

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Dzięki za info dobrze że nie ściągałem :D wolne bicie ;) i już wiem że nie dam rady tam grać.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Jak nie macie nic do powiedzenia to się nie wypowiadajcie, a ja polecam.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...