Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Komputer do CA

Na†an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej coś samemu złożyć niż z allegro kupywac jednakże na tym komputerze spokojnie CA ci pojdzie ja mam podobny troche lepszy i chodzi zajebiscie :).

Ja tylko karte zmieniałem na 1GB ale reszte mam ciut lepszą lepiej dopłacić100zł i miec cos lepszego ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Trochę słaba karta graficzna. Dysk musiałbyś sobie przełożyć z starego kompa. Ja bym radził kupić trochę lepszy aby kartka graficzna była minimum 512mb. Pamiętaj, że Combat nie stoi w miejscu ale się "ulepsza" i są coraz większe wymagania.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Karta graficzna tylko jest dupna.

Kup i wymień.

Zobacz jakie ma wejście czy GPU czy PCI.

Tak to wygląda ok ;D

Ramy 2gb , procek nice.

Mój master kupywał z della za 800 zł i ma na serio dobrego sprzęta.

(Nie , nie Lenart )

Opublikowano

NIDGY nie kupuj gotowych komputerów zwłaszcza do gier bo takich po prostu nie ma..a jak sa to za 10 tyś wtedy to jakiś konkretny sprzęt ;)

złóż sobie komputer z części kupionych gdzieś w jakimś sklepie...idz na jakieś forum o kompach gdzie doradzą Ci co i gdzie kupić nawet za jaką cene... wtedy będziesz miał dobrego kompa :)

ehh.:)

Opublikowano

Zawsze lepiej złożyć niż z allegro kupić zrób tak

Wejdź tutaj

http://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery/

I powiedz że chcesz złożyć komputer do 500zł oni złożą najlepszy jaki może być i chodzisz po sklepach i kupujesz części i zawsze coś dobrego wyjdzie.A jak nie umiesz komputera to weź z 2 kolegów i wam sie uda ;)

Opublikowano

Zawsze lepiej złożyć niż z allegro kupić zrób tak

Wejdź tutaj

http://www.mpcforum..../439-komputery/

I powiedz że chcesz złożyć komputer do 500zł oni złożą najlepszy jaki może być i chodzisz po sklepach i kupujesz części i zawsze coś dobrego wyjdzie.A jak nie umiesz komputera to weź z 2 kolegów i wam sie uda ;)

komputer za 500zł ? heh tyle to trzeba dać za w miare dobrą karte graf. do teraźniejszych gier ;) a gdzie ramy, procek, zasilacz... ? za 500zł można kupić lepszy telefon kom. niż ten komputer który chcesz mieć za taką cene...za w miare dobre podzespoły musisz ponad klocka wydać inaczej to lipa...wszystko idzie do przodu i niedługo juz w CA będzie niektórym ciężko grać nawet na low ;)

ehh.:)

Opublikowano

komputer za 500zł ? heh tyle to trzeba dać za w miare dobrą karte graf. do teraźniejszych gier ;) a gdzie ramy, procek, zasilacz... ? za 500zł można kupić lepszy telefon kom. niż ten komputer który chcesz mieć za taką cene...za w miare dobre podzespoły musisz ponad klocka wydać inaczej to lipa...wszystko idzie do przodu i niedługo juz w CA będzie niektórym ciężko grać nawet na low ;)

Ten komputer z allegro jest za 398 zł i ca uciągnie więc składak za 500 nie uciągnie?-,-.

Za 250 już kupisz przyzwoitą karte graficzna a mnie nie pogrzało żeby 500 zł na kartę graf dawać.

RAM można dokupić wziąśc z starego komputera ewentualnie.

Wiadomo że bym powiedział że lepiej brać się za składanie z większą kwotą ale jak tutaj kolega pokazuje komp za 400zł to moge sie spodziewać że nie ma jakichś poważniejszych pieniędzy.

Ja bym radził kupić ten komputer i z czasem wymienić karte graficzą i dokupić torche RAM

Opublikowano

no to tak, dziekuje bardzo za wasze opinie =).

a co do kompa no to wlasnie mam jedyne 440zl na kompa ( akurat z przesylka tyle bedzie) tylko wlasnie nie podoba mi sie ta karta i pisze ze zintegrowana wiec chyba nie bede mial mozliwosci wymiany ?

moge sie dowiedziec jakie wejscie jesli to ma jakies znaczenie :)

Opublikowano

Ten komputer jest OK do CA, nie bedzie problemow, karta wystarczajaca. Jedyny minus to brak mozliwosci rozbudowy takiego komputera.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Jedyny minus to brak mozliwosci rozbudowy takiego komputera.

ale prawie ze na koncu pisze przeciez "Zapewniamy możliwość łatwej rozbudowy."

chyba ze masz na mysli karte graficzna no to szkoda :(

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Zapewniamy możliwość łatwej rozbudowy.

To znaczy że pomogą Ci dobrać części czy coś.

Możesz sam sobie dobrać.

Albo po zakupie łatwo Ci dobrać części do tego sprzętu o.O

Raczej to 1 ;D

Opublikowano

Właśnie nie wiem mi sie wydaje że w BIOSIE możesz wyłączyc zintegrowaną karte graficzną i kupić sobie nową żeby działała ta nowa ale pewności nie mam

Opublikowano

mhmm, podsumowywujac to komputer ujdzie do aktualnego CA i bedzie mozna plynnie grac. jak go na tyle polepsza ze bedzie mial wieksze wymagania ( chodzi o ta karte graf) no to bede trzymal kciuki zebym mogl zrobic jak mowisz :)

dobra to ja juz wiem wszystko, wszystkim jeszcze raz dziekuje, mozna zamknac ;)

Opublikowano

mhmm, podsumowywujac to komputer ujdzie do aktualnego CA i bedzie mozna plynnie grac. jak go na tyle polepsza ze bedzie mial wieksze wymagania ( chodzi o ta karte graf) no to bede trzymal kciuki zebym mogl zrobic jak mowisz :)

dobra to ja juz wiem wszystko, wszystkim jeszcze raz dziekuje, mozna zamknac ;)

EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...