Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inject Game Nie Zadziałał ?

ciapque123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś wbiłem na swoją postać, włączyłem srokinga i mialem nadzieje ze inject zadziała.... podlaczyleml, ale w mc manager nie wyświetla mi hp/mp ani expa... w silku nie mogę też właczyć mapy ani okna bota ;/

Może coś zrobiłem źle ? No a w dodatku nie moge właczyć silka przez srokinga bo wyskakuje mi "please execute the silkroad.exe" ... :(

Może wiecie jak to naprawić ?

Opublikowano

@ up: a po co srokinga wypakowywałeś do folderu z silkiem ;]? wrzuc go poprostu na pulpit.

@ Topic: a co do pytania szczerze nie podłaczam się przez loadera poprostu klikam start game w multi cliencie, i wszystko mi działa mam wersje SROKing1.0.30_3 może coś z wersją, Ale wdłg mnie powinieneś zrobic reinstal SRO

Opublikowano

Ja nie podłączam się przez loadera ;P Też wciskam start game w mc manager i tyle, ( mam najnowsza wersje )

- reinstal zrobilem przed sekunda, ale dalej to samo : "please execute silkroad.exe" :(

Opublikowano

załącz silka ale nie dawaj start potem na srokingu tam gdzie są te 3 tabelki daj start game i silk powinien sie załączyć ale pamiętaj nie wyłączaj tej ramki z silka

• Dodaj nową pozycję...