Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][Help] test rp-pl

jkuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RP-PL.net -Quiz

Co zrobisz w czasie napadu, będąc cywilem? Postaram się obezwładnić napastnika.

Postaram się odegrać strach, będę robił to, co nakaże mi napastnik.

Ucieknę przed napastnikiem nawet wtedy, kiedy będzie on obezwładniony.

Nie odegram akcji, albowiem zabronione jest napadanie innych postaci. 2 Znajomy oferuje Ci na PW przemalowanie, bądź naprawę wozu za darmo. Co robisz? Zgadzam się, w końcu zaoszczędzę kupę forsy.

Nie zgadzam się, bo mogę zostać przez to ukarany.

Zgłaszam go administracji poprzez komendę /report.

Zgadzam się pod warunkiem, że zrobimy to podczas nieobecności administracji. 3 Co oznacza skrót CK2? Character Kill

Combat Kill

Camera Kill

Car Kill 4 Do czego służy komenda /do? Opisywania swojej postaci.

Za pomocą tej komendy możesz wyciągnąć dany przedmiot.

Opisywania aktualnej sytuacji w otoczeniu.

Jest to czat Out Of Character, gdzie możesz bez problemu pisać na każdy temat. 5 Czym jest BunnyHopping? Jest to pewien cheat, którego nie wolno używać.

Ciągłe skakanie wraz z przyspieszeniem, by dotrzeć szybciej w dane miejsce, jest to także zabronione.

Zabijanie osób bez powodu.

Tak nazywa się utrata przytomności. 6 Co to jest MetaGaming, czy można być do tego upoważnionym? MetaGaming to wykorzystywanie wiedzy OOC w IC, nie można być do tego upoważnionym.

MetaGaming to nadużywanie komend dostępnych na serwerze, nie można być do tego upoważnionym.

MetaGaming to wymuszanie na kimkolwiek akcji RP, można być do tego upoważnionym.

MetaGaming to wyrzucanie kogoś z samochodu bez odegrania akcji, nie można być do tego upoważnionym. 7 Wskaż tzw. Celebrity Name: Barrack Obama

Jack Sparrow

Harry Jobs

Dustin Hoffman 8 Gracz oferuje ci na /w sprzedaż samochodu, co robisz? Odpowiadam mu na /w, że chcę kupić wóz.

Odpowiadam na /l "Nie kupię od ciebie pojazdu".

Piszę /report, gdyż jest to IC w OOC.

Nie kupuję samochodów od nieznajomych. 9 Jedziesz sobie spokojnie i zauważasz samochód uciekający przed dwoma radiowozami, jak zachowasz się w takiej sytuacji? Będę gonił radiowozy próbując je strącić z jezdni.

Zjeżdżam na pobocze i czekam, aż policja przejedzie, a gdy to nastąpi znowu wracam na ulicę.

Zaczynam gonić radiowóz, bo jestem ciekaw tego co się stanie, będę starał się pomóc w złapaniu przestępcy.

Postaram się jak najbardziej ułatwić pracę policji nie przeszkadzając jej oraz będę trzymał się daleko z tyłu jeśli będę ciekaw wydarzeń. 10 Jak kupisz swój pierwszy samochód? Wejdę w panel aukcyjny, znajdę odpowiedni do siebie wóz i będę się licytował bądź kupię go od razu.

Będę pytał się wszystkich na /w czy nie mają na sprzedaż samochodu.

Pójdę do szpitala i będę krzyczeć, czy ktoś nie ma na sprzedaż wozu.

Pojadę do salonu samochodowego i zamówię wóz u sprzedawcy.

Opublikowano

1.Postaram się odegrać strach, będę robił to, co nakaże mi napastnik

2.Nie zgadzam się, bo mogę zostać przez to ukarany+Zgłaszam go poprzez komendę /report zalicza się do handlu na OOC.

3.Opisywania aktualnej sytuacji w otoczeniu.

4Ciągłe skakanie wraz z przyspieszeniem, by dotrzeć szybciej w dane miejsce, jest to także zabronione - BH

5.Zabijanie osób bez powodu-tego nie bo byś robił DM

sory dalej ci nie pomogę nw już sam

edit : zrobiłem pojęcia tak poczytasz sobie co ejst zabronione a co nie

link : http://www.mpcforum.pl/topic/571709-pojecia-rp-do-gta-samp/

Ghost-Rider-flame-chain.gif
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...