Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.1][24/7][Survival][FreeBuild][Dedyk][Non-Premium] CraftZone

bartekr4u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejde na server i sprawdze czy fajny

Gram teraz na nim no niewiem gracze są tacy sobie nawet siema nie napiszą ale co do servera to fajny pod względem budynków itp

Nie no żal ludzie mają jakieś złudzenia myślą że są adminami

4kbucl.png
Opublikowano

@kofi999, napisz co nie tak... Jeżeli myslaleś, że wejdziesz i dostaniesz zaraz admina to idz gdzies indziej :)

@DavMine, wiekszosc graczy jest mila, widocznie jakies trudne przypadki sie trafiły ;)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, Polecam ! :)

Piękne budowle, nie ma lagów i miła administracja z pomysłami. Lubię to ! :]

Opublikowano

Dziękujemy za miłą opinie.

Informuję, iż wczoraj serwer dostał 'apdejta' do 2gb ramu co pozwala spokojnie postawic 40 slotów. Zapraszamy ;)

Opublikowano

Admin forum nie umie zrobic..

Nawet jeśli by umiał, to "Mu sie nie chce" ..

Jeszcze Twierdzi, iż instalacja forum trwa dośc długo, bo Nie ma czasu..

Nie ma nawet czasu, na poświęcenie kilka minut na zrobienie For..

Opublikowano

Każdy serwer nie ma obowiązku robienia forum, a tym bardziej nie będzie mi jakieś dziecko rozkazywac, żebym forum zrobił. Jak widzisz forum zainstalowałem chwile po tym jak napisałeś, nei wiedziałem, że brak forum to dla ciebie taki problem. Jednocześnie pozwól, iż jest to MÓJ serwer i JA będe instalował forum kiedy mi sie żywnie podoba. Nikt mi nie kazał kupowac hostingu, robiłem to z własnej woli. A dlaczego nie miałem czasu ? Dlatego, że wiecej dzieje się na serwerze i nie miałem kiedy wyjśc i zainstalowac forum. Ot co. Dziekuje, koniec tematu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam dostałem bana za nick HeadShootPL i jeszcze Gm mnie wyzywał ze reklamuje inne serwery tym nickiem i debil jestem . nie ogar serwer

Jestem Szarym człowiekiem.. Bez sygnatury ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...