Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Steam Codes Generator

ivan999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy jest gdzieś dział na steam ale napisze tutaj. Znalazłem na forach angliojezycznych ciekawy hack na steama niewykrywalny chyba. Polega na tym, że generuje sam kody i wkleja do skutku może się nawet za 500 tysiecznym kodem nie udac wiec to nie moja wina to szczescie tylko... tu download program sie nazywa .0 jak nie wierzycie, ze dziala zobaczcie se na filmiki... ja polecam bo kolega tak zdobyl MW3 Ci co wlaczaja sobie na noc kompa to sie przyda. Nie wiem czy sa virusy bo ja po formacie i nie mam czasu na antyviry xD ja juz jade 4 dni i nic ale dziala wystarczy wlaczyc steama i cheata i tam sobie wybieracie wszystko na filmiku zreszta widac:) Jak beda problemy pisac to moze pomoge.

Opublikowano

Zayebiste! Ciekawe czy działa :P Szybko idą te kody ale widać, że działa bo ma wpływ na steama. No nic ide do kumpla a kompa se zostawie włączonego! dziex

Opublikowano

Ten od Tymbarka działa wszysto lux i chyba chodzi jak należy. Ivan999 nie widzę twojego linka ale skoro Tymbark obeznany to ściągłem :D D4kai poco robić 2 takie same tematy x.x?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

UP@

Jak miałeś brak skanu to po co ściągałeś o.O Poszukaj sobie np na YT tam masz filmiki z pozytywnymi komentarzami to warto pobierać ale zawsze sobie skanuj na virustotal.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Lolll, a ja to sciaglem ale na szczescie nic mi sie nie stalo, a dosc dawno to sciaglem wiec wtf? Tymbark na pewno stad sciagales? Ja tam polecam programik chodzi bez zarzutow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...