Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak podłączyć słuchawki do PS3/TV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zwykłe słuchawki z takim zielonym wejściem ( bodajże minijack) i moje pytanko brzmi jak podłączyć je do PS3 lub TV? chodzi oto żeby było słychać dźwięk na słuchawkach wtedy kiedy ja gram na PS3, PS3 mam podłączone do TV przez kabel HDMI, próbowałem wsadzać te słuchawki do wszystkich dziurek w moim TV ale nie działało, nw nie ma jakiegoś konwentera czy cuś ? proszę o jak najszybszą odpowiedź będą like i 5 :)

@down

niema

RMCF

Opublikowano

A nie ma zwykłego - specjalnego wyjścia na słuchawki? Może gdzieś z boku telewizora. Sprawdź może w intrukcji. Akurat w moim telewizorze mam z boku, koło przycisków takie wejście i sobie można podłączyć.

Opublikowano

normalnie najpierw podłącz dźwięk do TV z kompa ( hdmi na niektórych kartach trzeba UAKTYWNIĆ ręcznie, ale to twój problem zainstalować kodeki albo program zawarty w sterownikach, można też całkowicie przełączyć na dzwięk cyfrowy w ustawieniach ustawi samo, jeśli ustawi :/ ) a dopiero potem podłączaj do niego słuchawki by słyszeć dźwięk z komputera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...