Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie M202A1 FLASH (Tiger Edition)

kacperhaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie na temat tej broni M202A1 FLASH (Tiger Edition) czy jak wykorzystam całe ammo z niej, mogę iść do "ładowania" ammo (Te takie skrzynki do ładowania ammo na bg, uo, AI mode)

Btw. Nie tworze nowego tematu bo po co. Czy w Crosshair 3 podświetla się na czerwono jak mam na muszce przeciwnika ? jeśli nie to który ?

Opublikowano

Przy tych "skrzyneczkach" amunicja do tej broni będzie się normalnie napełniać. Nie uzupełnisz jej poprzez ammo boxy wyrzucane przez inżyniera, z resztą jak z każdą inną bazooką, minigunem itd. Do uzupełnienia amunicji w takim typie uzbrojenia potrzebne są już specjalne boxy wyrzucane przez Heavy'iego.

Co do drugiego to nie wiem bo nie korzystam ^.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Tak do broni typu "bazooka" aby napełnić amunicję potrzebne są ammo od heviego ,

Tylko interesuje mnie jeden mały element , czy hevy Boxy dają także pkt?

Opublikowano

Btw. Jestem noobem, ale wiem że mogę PZF i RPG ładować, ale tego 202A1 nie mogę ? Nie chodzi mi o Heavy Ammo Box, tylko o te skrzynki co można załadować ammo i hp.

Hallo, a ma ktoś odpowiedź na pytanie drugie ?;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...