Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje czitów :P

Youcansuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czitów poszukuje...

Słyszałem że chyba nie ma na tą wersję, ale jak coś jest to dajcie znać :P

(Jak niby nie ma... to proszę o byle co)

76561197996475619.png
Opublikowano

Zakładam, że grasz na Sunwell'u.

Sprawdzałem tam raz czita (byłem już tak poirytowany zadaniem, że dosłownie musiałem)

i zakończyło się to banem, jednodniowym na szczęście :P

Opublikowano

Ehh. to za granie na tak badziewnym serwerze ci nie pomogę. I za twój sposób pisania...

Wiem że chujowo układam zdania, bo wszystko pisze na szybko i się nie zastanawiam i rówież podziękuje za twoją pomoc, bo nie chce przyjmować pomocy od dzieci.

Dziękuje i Spierdalaj. ( badziewny server, śmieszny jesteś )

76561197996475619.png
Opublikowano

Śmieszny serwer który sie chwali z "animacji wanda". Ale nie o tym mowa.

Jak poszukujesz "czitów" to opisz kurwa dokładniej co chcesz.

Łatwo powiedzieć że ktoś jest dzieckiem, pewnie ty jesteś dzieckiem, co do mnie nie będe się wypowiadał bo to nie twoja sprawa ile lat mam.

Opublikowano

Spokój dziewczyny ;), bo inaczej to rozwiążemy. Po za tym nie prosimy o cheaty, tylko je wstawiamy, od próśb masz dział nazwany "Kosz".

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Jak można cheatować w tej grze? Graj fer a nie jak jakis naab .. a zresztą te privy to syf a nie gra wbijcie do mnie na globala to zobaczycie co to gra ;)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

@ 2 x up

co ty robisz na tym forum ? jak ci czitowanie nie pasuje

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

@ 2 x up

co ty robisz na tym forum ? jak ci czitowanie nie pasuje

to robię że tutaj nie tylko są cheaty jak i pomoc dla graczy człowieku po co chitować w takiej grze? Sam nie potrafisz nic w niej zrobić to poslugujesz się wspomagaczami i potem ryczysz ze np ban. nie rozumiem jak w tej grze mozna chitować dla mnie to ona jest za zaj********** żebym uzyl jakiego kolwiek chita.

Opublikowano

@UP Twój punkt widzenia jest do zrozumienia, z tym że jest coś takiego jak bot który np. farmi za ciebie skałki/etc. Niektóre są niewykrywalne więc bana aż tak łatwo nie jest dostać. Natomiast można zaoszczędzić czas.

Co do pseudo "pomocy graczom" to tutaj admini tylko pozwalają na to natomiast to forum jest głównie skierowane w stronę cheatów i tylko przez dzieci które wbijają i spamią tematami typu "gram na xxx, co zrobić żeby móc czarować?" "gram xxx czemu nie ma trenera skoro wowhead pokazuje?" . Poprostu ludzie pomylili forum o cheatach z forum danego serwera.

Opublikowano

No spoko ja Cie rozumiem bo sam używałem botów w takiej grze jak tibia i innych ale co chce w wowie mieć za bota? Co on miałby robić ? Pkt honoru zbierac czy jak..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...