Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Planu/Pomocy/Pomysłu

KoxFresz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to tak jak w tytule, szukam planu,pomysłu co bym miał wybudować na moim świecie w Minecrafcie, najlepiej jakiś duży budynek. Przyjmę Obrazki z Googla oraz wasze własne sugestie. To będzie robione na Survivalu + robiony film jak buduje tylko brakuje mi pomysłu. Jak byście mi pomogli będą lajki

Ps. na początek nie muszą być ciężkie budowle :)

KanariNinja -> S26 Solar, 60lvl ON!

Opublikowano

Zbuduj wielki zamek rycerski ;D

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

fajnie też miałem to w planach ale jakiś skrin abym mógł odpatrzeć :D? albo coś bo z głowy trudno jest wymyśleć (dzięki za zainteresowanie tematem)

@UP zedytuj to dodając link do jakiegoś obrazka a dam "Lubiejke" :)

Opublikowano

Ja osobiście na swoim serverze będę budował zamek z hogwartu odwzorowany, planety z gwiezdnych wojen, świat z gothica3, to są projekty, które przy dużej ekipie zajmą z 1-2lata ;))

Opublikowano

@up troche dlugo a ja chce potem dac to na yt :P ale masz lajka za propozycje

Opublikowano

Lub możesz zrobić arenę gladiatorów, takie koloseum, koledzy z servera robili takową niecały tydzień i wyszła im nieźle

Opublikowano

Zamek (dla mnie oczywiście :P) zrób z stonebricka, wełny (to będą dachy wież), a bramę oczywiście z fenc'ów (płotków).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

chciałem to zrobić na survivalu, niestety nie moge trafic na plaski teren i napewno nie wyjdzie mi tak zamek, koloseum czekam na inne propozycje :) a za UP'owe daje Lubie to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...