Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Minecraft działki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu nie mogę ogarnąć pluginu world guard i world edit, wgrane jest działają wszystko ok. Ale gdy daję działkę normalnemu graczowi najpierw oczywiście zaznaczam siekierką potem //expand 20 20 up //expand 20 20 down potem /rg define nazwadziałki user i dupa user nadal budować nie może.

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu nie mogę ogarnąć pluginu world guard i world edit, wgrane jest działają wszystko ok. Ale gdy daję działkę normalnemu graczowi najpierw oczywiście zaznaczam siekierką potem //expand 20 20 up //expand 20 20 down potem /rg define nazwadziałki user i dupa user nadal budować nie może.

Potem piszesz /region add owner nazwa działki nazwa garcza.

Może być też że ten cub jest w innym większym .

Jeżeli Ci pomogłem zapodaj "Lajka", to w zupełności wystarczy.

Oferuję pomoc techniczną w zakresie plików serverowych, pluginów oraz innych dotyczących MineCrafta.

Jeżeli masz jakiś problem, to po prostu napisz mi wiadomość ;)

Lubie pomagać ^^

mca.png

mca.png

Opublikowano

Nie masz jakiegoś drugiego cuboida nałożonego na tą działkę?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Możliwe, że dałeś już cuba na miasto (przykładowo miasto), więc pierw zaznacz na skos, następnie //expand 20 u, potem //expand 20 d, potem /region define nazwadzialki nickgoćcia. Jeśli dałeś ten cub na miasto to wpisz /region setparent nazwadzialki miasto. Jeśli nie bd dalej działało to wpisz tak jak up podał, jeśli to też nie pomoże to wejdz w .../plugins/WorldGuard/worlds/nazwaswiata/regions.yml I tam gdzie jest priority to w każdym ma być 0. Jeśli nic nie pomoże to pobierz najnowszego we i wg

Opublikowano

mam ogólnego że nie można rozwalać jak to naprawić?

@edit rozumiem. A jak zapomnę nazwy wszystkich zapisanych działek to one się gdzieś zapisuja?

Opublikowano

Wtedy uzywac nitki, na dzialke klikasz PPM, licze na like, jesli pomoglem

Opublikowano

O.M.G

Robisz to tak. Robisz 1cub na miasto - ogromny! Robisz ten cub na dzialeczke i zaznaczasz, a potem : //expand 15 up //expand 15 down /rg define nazwadzialki nick

/region setparent nazwaduzegocuba nazwadzialki /region priority nazwadzialki 3

Licze na "Lajka"

1682780176.png <---------- LEPSZY OD 81% POLSKI!!!! WOOOHOOOO!!!!!

Kochani admini zdejmijcie mi te procenty Ja tak się staram ;( >3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...