Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa myszka do 70 zł

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.sweburn.com/product.php?productid=989

Osobiście mam coś takiego, kupiłem w polskim sklepie, za 5 dych. Ogólnie fajnie się sprawuje 3,2k dpi bez większych problemów i na usb.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Pierwsze primo, dodajemy kurwa code.

Drugie primo - 70zł To już wolę kurwa za 20 zł mieć szajs, niż takie gówno.

Wiesz co oznacza słowo primo ?

Jak reszta idź do sklepu i wybierz tą któa najlepiej Ci pasuje :D

Opublikowano

Wiesz co oznacza słowo primo ?

Jak reszta idź do sklepu i wybierz tą któa najlepiej Ci pasuje :D

Nikt nie każe mi wiedzieć co to primo, plebs nie ma prawa głosu.

Opublikowano

http://avans.pl/a4tech-mysz-a4tech-v-track-rf-nano,id-28066

Jest więcej oczywiście, polecam również udać się do sklepu komputerowego.

10906.png

Opublikowano

@Dziamcio Weź lepiej wyjdź hejterze bo jak czytam twoje posty w pogaduszkach to mnie chuj strzela bo taki jesteś suchy....

@Top : Ja bym radził Ci pozbierać jeszcze trochę kasy i kupić coś lepszego 'na lata' Za ok. 100zł. :)

ravensygna.png
Opublikowano

@Top : Ja bym radził Ci pozbierać jeszcze trochę kasy i kupić coś lepszego 'na lata' Za ok. 100zł. :)

To co ja mu podałem ma gwarancję na 3 lata, więc chyba wystarczy. ;d

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nikt nie każe mi wiedzieć co to primo, plebs nie ma prawa głosu.

Jaki urwa plebs? ja cie... człowiek musi siedzieć na googlach godzinami żeby wiedzieć co byle dzieciak do niego mówi.

@Dziamcio Weź lepiej wyjdź hejterze bo jak czytam twoje posty w pogaduszkach to mnie chuj strzela bo taki jesteś suchy....

Mam swoją myszkę Logitech'a za 50zł od 2lat i nie miałem z nią żadnych problemów, a latała po ścianach i była kilkanaście razy oblewana herbatą, piwem, napojami... przypalana >_< - nadał działa świetnie.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Mam myszkę za 2 dychy z jakiegoś komputerowego i bardzo dobrze się gra

Nie trzeba ci specjalnej myszki

s2c77Oa.png

Opublikowano

Ja mam myszkę Tracer Exclusive TRM-133 Medusa i jest naprawdę dobra i do paczenia na net i do gier. Jakby co to:

http://www.gvcnet.pl/?id=10657

ma tam 3 tryby, do szybkiego zmieniania CPI, co się przydaje często :)

Od razu mówię nie kupuj bezprzewodowych. Taka myszka podziała Ci pół roku a później będą na pewno problemy... Miałem taką samą myszkę jak teraz przewodową i były problemy, a teraz mam przewodówkę, tylko inny model, który się różni jedynie kolorem. Bez żadnych problemów śmiga :P

Opublikowano

@up

Code!

@topic

nie kupuj jej. Idź do sklepu, np media markt i weś ją do ręki. Jak Ci się nie spodoba to kupisz inną.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jeśli chodzi o myszki z firmy A4Tech to dużo słyszałem żeby nie brać tych laserowych tylko optyczne.

Sam mam osobiście myszke z tej firmy tylko inny model(niż tutaj zostało podane),ale też z wersji x7 i myszke mam już ponad ładne 2 lata bez żadnych problemów poza tym dobre ma przypisywanie macra/klawiszy i można nieźle wykorzystać potencjał.(Jak grałem kiedyś w metka byłem najszybszą osobą przy długim hasle potrafiłem w ułamki ms zmienić channel za pomocą jednego przyciska i tak samo robiłem z eq za pomocą jednego guzika miałem zmieniane w ułamki ms całe eq itp.)Zaś w innych grach też potrafie sobie ukrócic mękki i za pomoca jednego guziczka z myszki w snipera elite miałem tak skonfigurowane,że postać bardzo szybko zmieniała ruchy w lewo i w prawo i automatycznie zapetlone w petle powtarzanie,że ciężko było mnie namierzyć gdyż ciągle byłem w ruchu przy czym nie musiałem ciągle katać na klawie wsadów :D cóż pomysłów jest bardzo wiele.

Opublikowano

mam ta mysze i dziala zajebiscie 'a te napki up gowno sie znaja nawet nie wiedza co to DPI

a jak chcesz napierdalac w cod-a zawodowo to kup lepiej cos takiego

niewiele ludzi gra na full speed 5600 DPI na lewej rece ;>

niestety mi odpowiada tylko ta myszka bo jestem "leworeczny" ale tylko na PC bo pisze prawa i rzucam pilke prawa xD

Razer Naga 5600 DPI

Opublikowano

ja nie wiem kto wam powiedział, ze jak kupicie myszke za 100zł to bedziecie mieli ją na dłużej niż taką za 50...

ja swoją za 20zł miałem ponad 5lat, niedawno zmieniłem. według mnie ważne, zeby tylko lezała dobrze w łapie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ja nie wiem kto wam powiedział, ze jak kupicie myszke za 100zł to bedziecie mieli ją na dłużej niż taką za 50...

ja swoją za 20zł miałem ponad 5lat, niedawno zmieniłem. według mnie ważne, zeby tylko lezała dobrze w łapie.

DPI najwazniejsze ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...