Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] plugina.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuje plugina do serwera Bukkit, niestety nie mogę znaleźć. Wiem, że taki istnieje, bo ostatni widziałem go, ale teraz nie mogę go znaleźć ponownie :(

Chodzi o plugin, dzięki któremu po kliknięciu na tabliczkę przez gracza, ten za określoną sumę pieniędzy (iConomy) otrzyma prawo. Czyli po prostu w Essentials/Permissions, automatycznie zostanie mu dopisane prawo, ustawione na tabliczce, i pobrana określona kwota.

Mile było by widziane też, że po kliknięciu na tabliczkę, dodany zostaje do nowej grupy, a stara zostaje mu skasowana.

Dziękuję za odpowiedzi, a za te sensowne dam + :)

Opublikowano

Chodzi ci o plugin dzięki któremu jak klikniemy mamy działkę :E?

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Nie. Chodzi o to, że jeżeli klikniemy na tabliczkę, to doda nam prawo. Prawo w Essentials, lub permissions.

Opublikowano

Jest to Simple Region Market:

http://forum.cdaction.pl/index.php?showtopic=74057

Aby poprawnie działał potrzebujesz:

http://dev.bukkit.org/server-mods/vault/files/23-vault-1-2-9/

@Up Sorry stronka mi się nie odświeżyła i nie widziałem twojego posta :]

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Czy idzie tak zrobić, że za kliknięcie na tabliczkę (dawanie sobie prawa), pobierana jest jakaś ilość pieniędzy? (iConomy)

Opublikowano

@Refresh, nadal poszukuje plugina, który powoduje że po wciśnięciu na tabliczke z odpowiednim napisem, pobierze nam kase i doda prawo w GroupManager.

Opublikowano

Signrank jest integrowana tylko z PEX oraz bPermissions. Takiego plugina narazie nie było i mała zmianka w pliku class Signmranka załatwiła by twój problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...