Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Kupony

p0lacz3k1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma żadnego szybkiego sposobu. No chyba, że włączasz WarBot'a i nabija Ci się exp i przy okazji kupony nabijają bez włączania WarRock'a.

Pozdrawiam, Mathias.

Nie ma żadnego szybkiego sposobu. No chyba, że włączasz WarBot'a i nabija Ci się exp i przy okazji kupony nabijają bez włączania WarRock'a.

Pozdrawiam, Mathias.

\

miałem tego warbota kupony mi się nie nabiły teraz gram godzinę i też ani jednego kuponu ;/

Opublikowano

Pozdrawiam, Mathias.

Lepiej już nie włączać WarBOT'a bo wszyscy dostali bany ...

Normalnie graj ; ] Nie ma sposobu.

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

Szybkiego sposobu jako takiego nie ma, bo bariery czasu nie ominiesz. Musisz czekać te 30 min na 1 kupon.

Możesz jednak wbić kupony bez konieczności siedzenia przy kompie 2,5 godziny dziennie (5 kuponów na dzień).

Ustawiasz jakąś mapę na BG bez limitu czasu, na hasło. Dogadujesz się z kolegą, żeby wszedł do drużyny przeciwnej, lub jeżeli masz drugiego kompa, wchodzisz na inną postać. Możesz jeszcze postawić 2 system wirtualny i na nim włączyć WR. Wciskasz coś w spacje. Kumpel również na swojej postaci, lub ty na drugiej. No i tak czas mija, a kupony lecą .

PeS. Za AFKowanie można dostać bana, żeby potem nie było.

Ameryki nie odkryłem, ale zawsze jest to jakaś metoda ^

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...