Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie królestwo?

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam. Mam taki małe pytanko/dylemat: jakie waszym zdaniem jest najlepsze królestwo do postawienia fishbota??

Osobiście mam na myśli Shinsoo na samym dole gdzie jest ta czarna kropka.

shinsoo1.jpg

Jak myślicie jest to dobra miejsce?

Proszę o poradę. Zdjęcia mile widziane :)

Opublikowano

w zasadzie teraz trudno się zabezpieczyć przed banem, bo team metina w nocy sprawdza i wykrywa. zresztą nie tylko.

co do twojego miejsca to wydaje mi się być zbyt odkryte. na pierwszy rzut oka można by tam połowić. proponuje znaleźć inne miejsce.

może w m2 spróbuj szczęścia?

Opublikowano

Według mnie te miejsce co podałeś jest całkiem dobre, oddalone.

Gorzej że teraz ciężko się uchronić przed banem za fishbota.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Takiego miejsca, gdzie nikt nie chodzi bym ci nie polecał. Ja sobie łowiłem raz na FB i akurat GM przyszedł i sprawdzał fishboty, a byłem w chunjo m2 na plazy dolny lewy róg, całe szczęśćie ze akurat sprawdzałem jakie rybki mi sie złowiły i odpowiedzialem panu gm-owi i bana nie dostałem :D

Opublikowano

Najlepiej w ogóle się nie kryć tylko łowić tam gdzie wszyscy i od czasu do czasu coś na chacie napisać.

Nauczmy Dzieci NEO dawać LUBIĘ TO!

To nic nie kosztuje, a motywuje -.^

Opublikowano

Tak naprawdę , nawet najlepsza kryjówka Ci nie pomoże , iż Gm'owie , w nocy jak mało osób np. w m1 , administracja tp się do nich . :) .

Sprawdzają tak czy nie używają przypadkiem jakiś podejrzanych programów , takich jak FB.

Opublikowano

a ja polecam wężowe pole :P:P:P zebrać eq ( ew coś na 2 postać i jazda) wężowe pole jest obok v1 na pustyni - obok wejscia jest skręt w prawo i rzeczka ;]

Ew. Mamy pustynie także ;] możesz jeszcze spróbować teren gildii xD tam chyba nikt sie nie zapuszcza ;]

Modki to dźiffki

Opublikowano

Stój tam gdzie jest dużo ludzi, tylko zablokuj szept i się oddal trochę od nich ;)

+ wbij tak 34 lv, bo jak 30 i pro eq się wieci i łowi nie odpisując to widać że noob char i zaraz ban ;/

Ja dostałem bana 2 razy za fb, raz na 6 kont na mailu tam było śr. 40lv. a drugi raz dostałem bana na maila gdzie był BM 76 lv.

I teraz już wole do św hwang na rudy pobiegać ;)

Opublikowano

Jinno m2, na dole przy długim moście. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...