Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Protest graczy przeciw EA i DICE

mateo1ch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W przyszły piątek można mieć kłopoty z normalnym graniem .Gracze się buntują ,oskarżają obie firmy o brak kontaktu z graczami i nieumiejętność informowania fanów o kolejnych aktualizacjach, poprawkach i dodatkach DLC.Akcję prowadzi jedno z największych środowisk graczy battlefielda -serwis Battlefieldo.

Cory Niblett dyrektor zarządzający battlefieldo dodaje :

Dajemy EA czas do piątku, 2 marca, na zapowiedź nowego dużego patcha i poprawek, które zrobili lub robią. Zdradźcie nam kilka informacji o błędach, które są teraz obecne w grze. Albo wygasimy całą społeczność Battlefielda na jeden dzień, 24 godziny ? nie będzie grania, pisania postów na forum i wpisów na Twitterze. [?] Nie chcemy robić listy żądań, nie czujemy też, żebyśmy byli uprawnieni do uzyskania informacji. Chcemy tylko przejrzystości i komunikacji ze strony DICE i ich człowieka odpowiedzialnego za kontakt z graczami. Chcemy móc komunikować się z twórcami gry i wiedzieć, że słyszą nas, ludzi, którzy poszli i kupili ich produkcję.

Osobiście się dołączam ...ea nie odpisuje mi na maile od miesiąca .A co wy o tym myślicie ?

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

mam to w dupie może i są błędy ale da się grać nie przesadzajmy nie jest aż tak tragicznie

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Jeszcze nie odwołali ,jednakże napisali ,że lista błędów ,które będą naprawione jest pozytywnym krokiem i odpowiedzią na ich protest.Myślę ,że spróbują zdobyć jeszcze więcej.

@UP Ja mam nabite 130h i jeden dzień mogę sobie odpuścić ;)

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

To nie jest potwierdzone.Jeden user napisał o tej liście poprawek co ty podałeś i autor newsa stwierdził ,że protestu nie będzie.

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Ja nawalam jeszcze w crysis 2 ,kiiling floor ,cod mw3 ,saint row 3 i w demko ME3 :)

Zapomniałbym o TF2 ...a bf3 kupiłem stosunkowo późno .Uzależnienie ...wiem :)

1331059428-U215643.gif

Gość malutki688
Opublikowano

:P wsumie to gram z bratem na spolke wiec moje godziny mozna podzielic na 2:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...