Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ban]

Genek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem bana w poniedziałek 20.02.12 ok. godziny 17:00 bana ( o tej godzinie już był i pierwszy raz się tego dnia logowałem ) , nie ma powodu napisane jest, że "Decyzją Trybunału konto zostało zawieszone do 23.02. Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź https://support.leagueoflegends.com" Jest już 19:15 23.02 a konto dalej nie działa.. O co chodzi? Skoro o 17:00 ban już był to powinno konto już działać o.O ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oni nie odpisują :D

A jak odpiszą to z regułką jak napisac

A jak napiszesz z regułką przyślą ci znowu bo prawdopodobnie napisałeś gdzie źle literkę ...

Opublikowano

A no przegapiłem wysłali wcześniej takie coś :

Certain in-game activity on your account has been found to be in violation of the Summoner?s Code by the Tribunal.

As such, your account and forum posting privileges will be temporarily suspended until 2012-02-23 12:27:25.

The most common cause for this warning is either harassment or disruption of gameplay (intentional feeding, etc.). Bear in mind that the definition of harassment can range from direct, overt verbal harassment, to intentionally creating an unpleasant gameplay environment.

We want to encourage you to read the Summoner's Code and contribute to the community in a positive light.

Please note - a member of the Riot Games Customer Support Team is assigned to audit the system, paying particularly close attention to any serious penalties doled out by the Tribunal and confirming the verdict before allowing the punishment to be carried out.

If you have any questions on our policies, please donít hesitate to contact us at

Wyraźnie napisane że do 2012-02-23 12:27:25. ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no ja też taki e-mail dostałem ;) do 07:52 <- czyt. 19:52 :O czyli wychodzi na to, że 12:27 to yyyy nie czaje haha :D może coś ze strefami czasowymi :P

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...