Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Postać na pandoraMT2....

C0nn0r

Jaka klase polecasz na pandore?  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Woj/ninja/sura/szaman?

• Mental
      3
    • Body
      5
    • Wp
      6
    • Bm
      5
    • Smok
      1
    • Healer
      2
    • Dagger
      8
    • Archer
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema z tej strony C0nn0r.Mam do was pytanko jaką klase polecalibyście na serwer Pandoramt2(tzw.Serwer Abs) ?:) Zastanawiałem się nad Wojem Mentalem...Chciałbym postać którą będzie mi sie dobrze expiło bez buffa(chyba ze znajde dziewczyne buffke)ale i dobrze postać sprawowała się w pvp jak i np ubiciu Bossa(np:ripka). Nie będę się bardzo rozpisywał ;D Sensowne wypowiedzi będą nagradzane Lajkami :) (Zachęcam do głosowania w ankiecie).

Pozdrawiam C0nn0r.

Opublikowano

Hmm ja ci serdecznie polecam Sure WP i Ninje Dagger.

Obydwie klasy świetne do expa no i pvp też niczego sobie.

Mental/Body nudzą się szybciutko.

Opublikowano

Ja polecam daggera ew archera ninja tam koksi :) Taki BM czy smoczek nie ma tam szans bo prawie wszyscy abs na magie +rosy i możesz ich lać ze skilli do jutra :) Dagger abs magia miecze i cała ta reszta, rosy do przeszywki bony też, kd, dobra broń i wymiatasz :)

Opublikowano

No tak wszystko sie zgadza panowie tylko jak będę chciał ubić sobie takiego riperka czy jakiegoś innego bossa to będę musiał robić dropka; D a nie zabardzo mi sie to widzi :D mimo to sensowne wypowiedzi dzieki.Poczekam jeszcze na wypowiedzenie sie innych :)

Opublikowano

normalnie bo szkata wypadnie ci badajze na kazdym lvl a daggerem latwo ubijesz ripa lecz smoka to juz liczy sie atak i sura WP to kox na smoku

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Na serwery typu pandoramt2/dragonmt2 najlepsza klasa według mnie to wp. Spore dmg + rozproszenie omija abs.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

1) ninja dagger to moja ulubiona postać i zawsze będę ją polecał :)

2) ninja dagger można powiedzieć, że jest stworzony do bicia bossów. Chmura go truje co nie pozwala na leczenie, następnie combo z wirka a później już jak chesz

Opublikowano

sura bm do pvp -ja z 99lv z wojennym i ochronką rozwalam +180

do expa też ładnie bez eq do expa od 75lv brałem spota w v2

Opublikowano

Hmm, Woj Body moim zdaniem, całkiem dobry w PvP Ponieważ zazwyczaj jak z nim walczysz nie możesz nawet się ruszac a co do Bicia bossów jest najlepszą postacią bo posiada Aure Miecza , a jak wiadomo Czarowane ostrze jest troche gorsze ;x

Jeżeli chcesz powalczyc "Na trybie wolnym, lub na wojnach" to polecam ci Szamana gdyż praktycznie nikt nie ma założonego na niego abs, i mało kto je robi.

Oczywiście można też zagrac WP Bo ma dużą przewage z skillem Rozproszenie Magii i dajmy na to body może wtedy cie tylko pogłaskac, tak samo jak BM, Do tego również jest dobry w PvM, wręcz jest 2 z Najlepszych klas do pvm ;]

i Ostatnia klasa to dagger.. Moim zdaniem Jedna z najlepszych, jeżeli bardzo dobrze umie się nią grac wchodza praktycznie cały czas wirki 3x to praktycznie nikt nie ma szans :). a Jeżeli chodzi do PvM, to też niczego sobie wystarczą dobre chakramy i hitasz również całkiem sporo a nadrabiasz tym że tak szybko hitasz.

To na tyle ;p, jak pomogłem daj like :)

aqu1.jpg
Opublikowano

tak tylko ze WP ma 2x wiecej dmg od bodego int daje wiekszy atak do czarowanego ostrza a sila zwieksza dmg ogolnie więc WP na bossy bardzo dobry w szczegolnosci na smoka a dagger bardzo dobry na bossy typu riper (te mniejsze) albo nie wiem czy wystepuje tam ale czerwony smok tez spokojnie idzie daggerem a smok na 97 (przynajmniej na pl) już cięzko samym daggerem ale z jakąs buffka też dasz rade w 2

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...