Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić magicznego formata?

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam internet radiowy i korzysta on ze sterownika nvidia. Jest on instalowany razem ze sterownikami do karty graficznej. I gdy robię formata to później nie mam połączenia sieciowego. Muszę wgrać stery i ustawić połączenie na nowo. Problem w tym że nie znam hasła i takich tam żeby te połączenie utworzyc.

Kiedyś zaniosłem kompa do naprawy. Przy okazji gość zrobił mi formata. Na kompie nie był nic prócz nero,adobe i wlasnie tych sterów. Net chodził normalnie. Jak to zrobić?

i44var.jpg

Nie piszcie zadzwoń do dostawcy bo nie mogę się z nim skontaktować.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Podaj nazwę płyty głównej.

Z tego co widzę to masz zintegrowaną kartę sieciową na płycie głównej...

Więc podaj jej model.

Jeżeli Ci pomogłem zapodaj "Lajka", to w zupełności wystarczy.

Oferuję pomoc techniczną w zakresie plików serverowych, pluginów oraz innych dotyczących MineCrafta.

Jeżeli masz jakiś problem, to po prostu napisz mi wiadomość ;)

Lubie pomagać ^^

mca.png

mca.png

Opublikowano

niestety zadzwoń do dostawcy niech poda ustawienia i hasło albo poszukaj może dostałeś z umową opis ustawień

płyta główna i sterowniki nie mają nic do ustawień hasła i sieci a tym bardziej do karty radiowej

na obrazku to karta sieciowa LAN a nie radiowa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Spróbuj ustawić sztywne IP. Wejdź w uruchom, wpisz cmd -> ipconfig/all, spisujesz adres IP, bramę domyślną, maskę podsieci oraz DNSy. Wracasz do protokołu TCP. Klikasz właściwosći -> opcja alternatywna, wpisujesz te dane, które spisałeś z ipconfig (zwracasz uwagę na ostatnią cyfrę IP, aby nie było konfliktu w sieci).

i5 2500K @ 4,5GHz 1,32VC + Fortis / AsRock P67 PRO3 B3 / Kingston HyperX 2x4GB 1600 1,5v / Gigabyte Radeon HD6850 @ 890/1150 / Samsung F3 500 GB / XFX Core 550W

Opublikowano

to sie zdecyduj jaki masz w końcu internet ?? przez co jest wpięty komputer do internetu, do routera ( nic nie tzreba robić tylko wpiąć kabel ) czy przez karte radiową ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Od razu jedno polecenie spali ci komputer i całą sieć ...

Jak napisane jest dowiedz sie konfiguracji dzwoniąc bo i tak nie będziesz miał hasła do sieci jesli wymagane

Zainstaluj sterowniki do karty sieciowej ( RADIOWEJ ) bo pewnie ich nie masz

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...