Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q][BF2]Bad Company 2 PROBLEM

lukasz695pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, gdy wyszukuję grę w trybie multiplayer wszystko znajduje jest ok, ale podczas wczytywania mapy dźwięk zaczyna " charczyć " i komputer się wyłącza. Dzieje się tak tylko z tą grą. System został właśnie wgrany na nowo, 0 wirusów. I wcześniej PC wyłączał sie już w menu gry. Proszę o szybką odpowiedź.

Mój sprzęt do grania: Laptop Samsung Core I5 2,27GHz 4GB ram GeForce 330M 1GB 32Bit.

Nie wiem czy dobry dział ale nie widze poswięconego bad company 2 :)

Opublikowano

Tak, dobry dział. Subfora są zrobiony tylko dla BF3, BFH oraz BF P4F, więc wszystkie problemy z innymi grami z serii BF piszemy własnie tutaj ;)

Hm...

Powinieneś zaktualizować sterowniki do karty graficznej.

Opublikowano

Dobra, jakimś cudem samo się naprawiło :) Ale teraz inny problem ;/ Na każdym serwerze mam srednio 600 pingu (nawet na polskim) Moj internet to 20Mb z Interneti. Wyżej napisałem moj sprzet i gdy ustawie srednie ustawienia graficzne to mam tak około 15-20 Fps, a moj laptop jest duzo lepszy niz wymagania gry :) Na youtube sa filmy z takiego samego sprzetu i na Full + fraps ludziom to dziala duzo duzo lepiej :)

A i stery mam najnowsze :)

Opublikowano

Możliwe że procek Ci się grzeje, ściągnij jakiś programik który będzie Ci pokazywał ile masz stopni na procku, ja tak miałem, zrobiłem wielkie czyszczenie kompa od środka tylko zapomniałem a paście termoprzewodzącej i miałem po 10FPS, ale nałożenie pasty załatwiło problem.

Opublikowano

Dobra teraz problem jest taki, że gdy gram to jest wszystko ok na wysokich detalach około 40-50 fps ale tak co 1 min na ok 10sek ping skacze mi do 600 i gra zamula i tak w kółko. Po którymś tam już razie nie ma 50fps tylko z 30 ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...