Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] Shaco vs Nidalee

kwojt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shaco to postac idealna na gangi,ma dobre early ale jak je skopiesz to juz mozesz stac sie useless

Nidalee ad to 1 z lepszych topow ciezka do zabicia i zgangowania po 6 lvl ,dobry dmg w squishy enemy

Opublikowano

Ok, ale która jest lepsza do takich ganków i mobilniejsza? I która potrafi zrobić szybki i duży dmg skillami i z ręki?

Shaco to postac idealna na gangi,ma dobre early ale jak je skopiesz to juz mozesz stac sie useless

Nidalee ad to 1 z lepszych topow ciezka do zabicia i zgangowania po 6 lvl ,dobry dmg w squishy enemy

Chodzi mi o to, że np. Shaco bez swoich zabawek jest chyba useless...

userbar.png
Opublikowano

Ok, ale która jest lepsza do takich ganków i mobilniejsza? I która potrafi zrobić szybki i duży dmg skillami i z ręki?

Chodzi mi o to, że np. Shaco bez swoich zabawek jest chyba useless...

Zabawki są do jungli.

Jeśli chodzi o szybkie i sprawne ganki to Shaco.

PS.

Nideale się pod AP robi...

Opublikowano

@up ehh serio? tylko newfaq z lola nie bedzie mnie pouczal jak sie nidale robi

Shaco ma jedne z lepszych gangow z redem

Opublikowano

Shaco bez jax'ow useless ? hahaha dobre .

Shaco - Jungla , AD BUILD , mobilnosc zajebista dzieki Q i butach mobility.

Nidalka na ap runach jak z dzidy w early przypierdorszy to klękajcie narody.

Polecam shaco.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Ja polecam nidalee robioną pod ad/offtanka. Taka dzidalka niszczy solo topa ogromny sustain, ładny dmg jest twarda ,mobilna.Shaco genialny jungler ale bardzo często banowany na rankedach więc se nie pograsz ale ma -duży dmg, łatwe ganki, szybką i dość łatwą jungle jest mobilny.Osobiście wole nidalee dłużej mi frajdę sprawia.

Opublikowano

Ktoś tu powiedział, że Nidalee robi się TYLKO pod AP. Nie prawda. Nidalka offtank na solo topa to bardzo dobry pick, lecz jeśli chodzi o fun z gry i ganki to Shaco.

Uwielbiam czasem wybiec z krzaczków z małym hp, 3 się na mnie rzuca, biją ich boxy, a ja uciekam sobie na Q przez ściankę :D

Opublikowano

Kupiłem sobie Nidalkę, Shaco będzie następny :D Grałem nią na drafcie pod AP, teraz chciałbym pod AD. Mógłby ktoś podać build? Byłbym wdziędzny :)

userbar.png
  • 2 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...