Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z metinem, po załadowaniu wyłącza się...

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. dopiero co uporalem sie z jednym problemem, metin nie chcial mi sie spatchowac, to pojawil sie nastepny..., mianowicie po zaladowaniu calego paska po prostu trafia go szlag,wylacza go caklowicie do pulpitu. probowalem juz wielu sposobow, czyscilem rejestr, defragmentowalem dysk, patchowalem jeszcze wiele razy, instalowalem biblioteki c++/net frameworka 3.5, a o przeinstalowywaniu metka nie mowiąc... wie ktos moze w czym moze tkwic problem?? dodam,ze moze tak z 2 tyg temu( metek po aktualizacji nie chcial sie spatchowac, az wczoraj łaskawie sie udalo) gralem normalnie... z gory dzieki za pomoc, juz nie mam sily to tego...

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

a wiec tak, przez obejscie nic mi nie pomaga, a co do twojej wypowiedzi mean3rd to moze najpierw przeczytaj ze zrozumieniem co napisalem... a scislej mowiac, chyba juz 14 raz przeinstalowywac nie bede bo to chyba bez sensu...

Opublikowano

Twój błąd prawdopodobnie polega na tym ,że gdy włączasz autopatcher MT2PL w prawym dolnym rogu pojawiają się 2torrenty więc musisz szybko wyłączyć 1 i będzie działało ,a jak ci się metek patchuje to musisz długo czekać.Nie wiem ,czy o to chodzi mam nadzieję że tak.

Opublikowano

Usun pliki locale_pl i root z pack i wtedy uruchom torrenta, nie sciagaj z innych zrodel bo nie zadziala

2mfylg6.png

Opublikowano

rejestr czyscilem z 10 razy, usuwalem temp, hshield, locale itp... i nic,a 2 torrenty sie nie odpalają;/

Opublikowano

jeśli masz jak ja kiedyś to włącz przez Metin2 patcher czy jakoś tak (te 3 kurczaki -taka ikonka)

KanariNinja -> S26 Solar, 60lvl ON!

Opublikowano

No jest to że na serwerwerze sa inne itemy inne item_proto itp.

Podaj nazwe serwera to może dam Ci pliki do pack poprawne!

853051452970424392149.png

Opublikowano

serwer? Metin2 PL to jest:) ale... mam dobra wiadomosc problem rozwiazałem,jakby ktos mial tez problem to moze niech zrobi tak jak ja: uzylem sobie klienta priva ktory mi dzialal, a polski metek nie( w moim przypadku byl to iMetin) i wkleiłem do niego pliki patch,locale_pl + metin2bin,metin2client.bin,patchupdater,hackshield,temp i wszystko mi sie spatchowalo,metek działa jak nalezy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...