Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z uruchomieniem

sm0k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam windows XP profesional.Mam 1.3 Gb ram,Karta graficzna geforce 6600.Mianowicie aktualizuje gre wyskakuje komunikat graj włączam i wyskakuje komunikat nfsw.exe NIE WYSYLAJj lub WYSLIJ RAPORT O BŁĘDACH.Pobrałem Sp3,ale to nic nie dało

PS:Reinstalowałem gre,używam net fremworke 3.5

Opublikowano

Może ściągnij od nowa launchera z strony głównej worlda? A world działał Ci wcześniej?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up

mi gra cisnie na 2gb ramu i zniewalajacym 1rdzeniowcu bez wiekszych scinek,tylko czasem w grupie jak cos jade to tnie .

@topic

jaki procek?

Opublikowano

ale ja mam taka sama opcje z tym logowaniem ze wogole mi nie hasi a gralem w nia nonstop i jakos dziwnym trafem nie moge do niej wejsc sciagalem z oryginalnej strony nfs world home i dalej lipka straszna na poczatku myslalem ze to zle okienko albo cos w tym stylu wiec odinstalowalem je i pobralem nowego nfs-a worlda i dalej jest to samo co robic pomocy??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ale ja mam taka sama opcje z tym logowaniem ze wogole mi nie hasi a gralem w nia nonstop i jakos dziwnym trafem nie moge do niej wejsc sciagalem z oryginalnej strony nfs world home i dalej lipka straszna na poczatku myslalem ze to zle okienko albo cos w tym stylu wiec odinstalowalem je i pobralem nowego nfs-a worlda i dalej jest to samo co robic pomocy??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dużo osób , ma ten problem co ty lecz . Chyba nie ma rozwiązania ; pLecz Mogę się mylić ; p

Opublikowano

Jak mu komp nie pociągnie?

Mam lapka 1,5ghz AMD

i 8 GB ramu i na maxymalnych ciągne

możliwe że jest coś z twoim komputerem i coś nie czyta tego.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

@up

Coś z klawą masz czy tylko ja tak mam ?

@top

Moim zdaniem masz za słabego procka :(

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

Zaktualizuj service packa na 3 tak jak pitch pisał. Jeśli nie pomoze to znaczy, ze Twój komp nie dźwiga worlda. A na jakiej jedziesz wielkości pobierania???

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...